Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που συγκάλυψε την 38χρονη μετά την επίθεση της

Σε ξενοδοχείο κατέφυγε η γυναίκα με την βοήθεια ενός...

8 Νοεμβρίου 2022 09:51
Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που συγκάλυψε την 38χρονη μετά την επίθεση της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε γνωστός πριν από λίγες μέρες ο άντρας που βοήθησε και παρέλαβε την 38χρονη μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό προς τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της στην Κρήτη, τα ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου.

Δες επίσης τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς εκπροσωπεί τον άτυχο 36χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε τη γυναίκα σε άλλο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης.

Συγκεκριμένα, μαρτυρικές καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό αποκαλύπτουν τις κινήσεις της 38χρονης αμέσως μετά τη διαφυγή της από το ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό, στο κέντρο του Ηρακλείου, και τη μεταφορά της σε ξενοδοχείο.

Ο 44χρονος οδηγός ταξί, όπως έγραψε το Cretalive, ήταν εκείνος που έκανε την κράτηση τηλεφωνικά, ενώ πλήρωσε και το αντίτιμο της διαμονής για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Πρωινό σερβιρίστηκε στο δωμάτιο, ενώ το Σάββατο η 38χρονη φέρεται να ζήτησε από εργαζόμενη να της συντονίσει την συσκευή της τηλεόρασης.

Αποχώρησε πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου φέρεται να συνέδεσε με την 38χρονη όταν πλέον κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι υποστήριξε η 38χρονη στην απολογία της μετά την προφυλάκισή της

Τι υποστήριξε στην απολογία της
Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και γι' αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share