Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορυδαλλός: Καταγγελία για στέρηση ελευθερίας και βιασμού 35χρονης για 5 συνεχόμενες μέρες

Και μήνυση απάντηση από τον 50χρονο κατηγορούμενο

7 Νοεμβρίου 2022 09:26
Κορυδαλλός: Καταγγελία για στέρηση ελευθερίας και βιασμού 35χρονης για 5 συνεχόμενες μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καταγγέλια της 35χρονη για βιασμό στον Κορυδαλλό συγκλονίζει την κοινή γνώμη καθώς η γυναίκα υποστηρίζει οτι την είχε ''φυλακισμένη'' για πέντε ολόκληρες μέρες στο σπίτι που κατοικεί η μητέρα του στον Κορυδαλλό επίσης.

Ενημερωθείτε επίσης για την καταγγελία προς την ΔΕΔΔΗΕ

Τη βίαζε και κάθε φορά που τον εκλιπαρούσε να σταματήσει της έλεγε «Μου αρέσει να με ικετεύεις!».


Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο protothema.gr ο 50χρονος κατηγορούμενος προέβει και εκείνος σε μήνυση έναντι της 35χρονης παρ'ολα αυτά, η γυναίκα με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη σε αντίθεση με τον άντρα που θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, εκείνες τις ημέρες είχε γνωρίσει τον 50χρονο και είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου -όπως λέει η ίδια- της όρμησε και επιχείρησε να τη βιάσει,όμως εκείνη αντιστάθηκε και ο μεσήλικας απο τον Κορυδαλλό, δεν κατάφερε να κάνει πράξη όλα όσα είχε σχεδιάσει.

Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα δεν καταγγέλλει το συμβάν στις αρχές, μέχρι που όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, συναντήθηκαν και πάλι αυτή τη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, όπου όπως ο ίδιος είπε στην Αστυνομία, διαμένει με τη μητέρα του.

Γυνάικα σε απόγνωση απο τον ''φυλακισμό''

Οπως είπε στους αστυνομικούς η 35χρονη, ο 50χρονος την ειχε «φυλακίσει» και απο το χρονικό διάστημα της 3ης Νοεμβρίου μέχρι και της 5ης Νοεμβρίου, τη βίαζε, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό, κατα φύση, ενώ όταν εκείνη του ζητούσε να σταματήσει αυτός της έλεγε «μου αρέσει να με ικετεύεις!». Όταν η γυναίκα κατάφερε να φύγει και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στις 02:00 της 6ης Νοεμβρίου. Όμως και αυτός έκανε μήνυση εναντίον της 35χρονης, γιατί -όπως είπε στους αστυνομικούς- του ζητούσε χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε του επιτέθηκε μπροστά στη μητέρα του, του έριξε μια μπουνιά και τον αποκάλεσε «καργ@@@η» και «τσιγκούνη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share