Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ατύχημα στις ράγες του Τραμ - Συρμός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο Καλαμάκι

Προκλήθηκε έντονη αναστάτωση στο σημείο

6 Νοεμβρίου 2022 15:57
Ατύχημα στις ράγες του Τραμ - Συρμός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο Καλαμάκι
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύγκρουση αυτοκινήτου ΙΧ με συρμό του τραμ σημειώθηκε την Κυριακή (6/11) στο ύψος της στάσης Καλαμακίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση, δεν υπάρχουν τραυματίες από το συμβάν. Ωστόσο, η κίνηση στο δίκτυο του τραμ διεξάγεται στα τμήματα ΣYNTAΓMA -ΠIKPOΔAΦNH, AΓ. TPIAΔA-ΠIKPOΔAΦNH, ZEΦYPOΣ-AΓ. TPIAΔA.

Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Κατεχάκη: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου - Τραυματίας ο οδηγός

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 4 Νοεμβρίου, επί τις λεωφόρου Κατεχάκη όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματoς, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στάση λεωφορείου.

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν τέτοια, που, και μετά την πρόσκρουση στη στάση, συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, γκρεμίζοντας ένα δέντρο καθώς και τη μάντρα του δημοτικού φυτώριου Αθηνών, σταματώντας, τελικά, 20 μέτρα παρακάτω, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου για να διακομισθεί, τελικά, στο νοσοκομείο, ενώ θεωρείται καθαρή τύχη το γεγονός ότι δεν προκλήθηκε κάποιος άλλος τραυματισμός καθώς, η πρόσκρουση του οχήματος έγινε σε πολυσύχναστη στάση. Ωστόσο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανένας άνθρωπος στο σημείο.

Σοκαριστικό τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Νεκρή γυναίκα οδηγός μετά απο μετωπική σύγκρουση - Στο νοσοκομείο ο οδηγός του δεύτερου οχήματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δείτε επίσης: Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η άτυχη 27χρονη που παρασύρθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που απεγκλώβισε τους 2 οδηγούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του ενός οχήματος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

Χαμός στη Κόρινθο: Οδηγός τράκαρε μόνος του σε άδειο δρόμο και σταμάτησε έξω από φούρνο

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (29/10/2022) στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στον Άγιο Φανούριο, στo Βέλο.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα, καβάλησε το πεζοδρόμιο και σταμάτησε μπροστά σε φούρνο. Ευτυχώς δεν υπήρξε άλλο διερχόμενο όχημα η πεζός εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κορίνθου έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share