Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης...» - Αποκαλύψεις στενού φίλου του 55χρονου κατηγορούμενου προπονητή (Video)

«Άμα τα έχει κάνει να κατηγορηθεί 100 χρόνια»

6 Νοεμβρίου 2022 14:38
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης...» - Αποκαλύψεις στενού φίλου του 55χρονου κατηγορούμενου προπονητή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος και βαθιά στεναχωρημένος εμφανίστηκε στενός φίλος του 55χρονου προπονητή που είναι ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμών του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό. Παράλληλα, νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα οι διάλογοι που είχε με το ανήλικο κορίτσι το πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει πλέον, διαγραφεί

Ερωτώμενος για το εάν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του απαντά πως τον 55χρονο τον γνωρίζει πολλά χρόνια και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Και προφανώς δεν το πιστεύω κιόλας, εντάξει» λέει χαρακτηριστικά. «Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης…πραγματικά δεν ξέρω, είμαι σοκαρισμένος» συνεχίζει να δηλώνει ο στενός φίλος του κατηγορουμένου.

Αποκάλυψε πως συνομίλησε πριν μία εβδομάδα μαζί του, και ήταν στεναχωρημένος λόγω αρρώστιας. «Περίμενε κάτι εξετάσεις. Προφανώς και δεν θα μου έλεγε κάτι…δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» τονίζει.

«Άμα τα έχει κάνει να κατηγορηθεί 100 χρόνια» καταλήγει ο ίδιος. Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος προπονητής είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε ισχυριστεί πως είχε συνομιλήσει με την 12χρονη, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της ποτέ.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας σχετικά ανέφερε πως η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται και πέρα από τις μαρτυρίες της ανήλικης, καθώς είναι πιθανό να μην θυμάται καθαρά τα όσα συνέβησαν ή να θέλει να αποκρύψει ορισμένα στοιχεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share