Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέο σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: 40χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον σύζυγό της στον λαιμό

Έστειλε στο νοσοκομείο τον 50χρονο σύζυγό της

6 Νοεμβρίου 2022 11:17
Νέο σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: 40χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον σύζυγό της στον λαιμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα επεισόδιο που αφορά ενδοοικογενειακή βία απασχόλησε τις προηγούμενες ώρες τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Αυτή τη φορά θύτης είναι μία γυναίκα και θύμα ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) 40χρονη από τη Βουλγαρία καυγάδισε με τον 50χρονο Έλληνα σύζυγό της σε χωριό του δήμου Φαιστού όπου διαμένουν. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η 40χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι τον σύζυγό της στο λαιμό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Αρχικά ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της Φαιστού οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στη σύλληψη της 40χρονης.

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτή είναι η 47χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της από τον φονικό βράχο στην Ιεράπετρα - Η ανατριχιαστική στιγμή που την ανασύρουν νεκρή

Η 47χρονη μεταφράστρια γαλλικών βιβλίων από τη Σλοβενία, Γιασμίν Ριχάρ, είναι η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο, όταν καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια του ενοικαζόμενου διαμερίσματος στην Ιεράπετρα Κρήτης, μετά από την απολόκλληση μεγάλου όγκου βράχου από το λόφο.

Η 47χρονη ήταν μητέρα του 9χρονου αγοριού που διασώθηκε ενώ ο 51χρονος σύζυγός της βρισκόταν στον ίδιο χώρο του δωματίου και ειδοποίησε τις αρχές μόλις κατέρρευσε το κτίσμα.

Η αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν η ασφυξία, ενώ βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι, σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου. Ενώ, την απορία του για τις συνεχόμενες συνεντεύξεις της 38χρονης δράστιδος μέσα από τις φυλακές εξέφρασε ο συνήγορος του 36χρονου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, όταν οι διασώστες βρήκαν το πτώμα της ήταν σκεπασμένο με σεντόνι το οποίο έκοψαν σε ένα σημείο για να σιγουρευτούν ότι κάτω από αυτό ήταν η γυναίκα που είχε καταπλακωθεί.

Η πρεσβεία της Σλοβενίας βοήθησε τον σύζυγο και τον γιο να εκδώσουν νέα ταξιδιωτικά έγγραφα γιατί τα δικά τους βρίσκονται θαμμένα στα συντρίμμια του ξενοδοχείου. Δεν αποκλείεται να αναχωρήσουν σήμερα Τετάρτη για τη Σλοβενία μαζί με τη σορό της άτυχης γυναίκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share