Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας - «Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός - Άρχισα να βάζω το χέρι μου...» (video)

Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ' όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις

5 Νοεμβρίου 2022 00:13
Βασίλης Παπαθεοδώρου: Απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας - «Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός - Άρχισα να βάζω το χέρι μου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου που κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε απόπειρα βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία. Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ’ όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό συγγραφέα.

Δείτε επίσης: Βασίλης Παπαθεοδώρου: Πώς μία συγγραφέας παιδικών βιβλίων «αδειάζει» τους ισχυρισμούς του

Όπως αποκάλυψε το Star, που εξασφάλισε από βιβλιοπωλείο στη Λαμία το συγκεκριμένο βιβλίο ο συγγραφέας απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, περιγράφει με άνεση μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Αρχισα να βάζω το χέρι μου, μέσα από την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;» Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Eνώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn»».

Όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό από βίντεο και άρθρα. Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς τότε τίποτα από όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.

O κατηγορούμενος είναι αμίλητος μέσα στον θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης. Μετά τις αποκαλύψεις εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και τον έχει επισκεφθεί μόνο ο πατέρας του. Μοιράζεται τον θάλαμο με ακόμη 19 κρατούμενους, εκ των οποίων 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και δύο για παιδική πορνογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share