Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από το «πιστολίδι» στα Λιόσια: Η σοκαριστική στιγμή που ο στενός φίλος γνωστού τράπερ δέχεται 8 σφαίρες

Ο άνδρας φαίνεται να δέχεται καταιγισμό από πυροβολισμούς

4 Νοεμβρίου 2022 23:31
Βίντεο ντοκουμέντο από το «πιστολίδι» στα Λιόσια: Η σοκαριστική στιγμή που ο στενός φίλος γνωστού τράπερ δέχεται 8 σφαίρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια. Άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αγροτικό όχημα, πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον 31χρονου Ρομά γνωστής οικογένειας τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, δείχνει το θύμα να βρίσκεται έξω από ένα αυτοκίνητο και λίγη ώρα αργότερα δέχεται καταιγισμό από πυροβολισμούς από έναν άνδρα.

Το θύμα δέχθηκε περίπου 8 σφαίρες και διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ με τον οποίο έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ στα Δυτικά Προάστια ενώ ασχολείται με το εμπόριο.

Δολοφονία στην Μάνδρα - Χειροπέδες στον 14χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφό του: «Τον πέρασα για αγριογούρουνο» - Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα (video)

Ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου Β.Φ. που το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι που προήλθε από σκάγια κυνηγετικού όπλου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος ομολόγησε τι ακριβώς συνέβη στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κάνοντας λόγο για θανάσιμο λάθος. Από την πρώτη στιγμή η έρευνα των Αρχών στράφηκε στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον μικρό αδερφό, καθώς αυτός ήταν το τελευταίο άτομο που είχε δει τον 17χρονο εν ζωή.

Δείτε επίσης: Σοβαρές καταγγελίες από το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Είχαν γίνει αναφορές για κακοποίηση του ανηλίκου και των αδελφών του

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 14χρονος υποστήριξε προανακριτικά ότι τον πέρασε για αγριογούρουνο, πυροβόλησε προς το μέρος του και τον σκότωσε.

Στο σημείο είχαν βρεθεί δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η καραμπίνα – φονικό όπλο. Αρχικά ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε κάποιο όπλο στο σπίτι, ωστόσο, είχε βρεθεί θήκη από καραμπίνα που «διευκόλυνε» την έρευνα.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) ο πατέρας των παιδιών πήγε ξανά στη ΓΑΔΑ και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί και 14χρονος πήγαν στο σημείο του εγκλήματος για εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εκφράζουν επιφυλάξεις για το κατά πόσο ο 14χρονος, με τη σωματική διάπλαση που διαθέτει (καθώς δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο για την ηλικία του), θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει με ευκολία μια καραμπίνα. Επίσης, όπως έχει γράψει πρώτο το enikos.gr, εκτός το τραύμα από σφαίρα στον αυχένα που φέρει ο 17χρονος, υπάρχουν ενδείξεις για ακόμη ένα τραύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ιατροδικαστής που μετέβη την Πέμπτη στο σημείο της δολοφονίας για νεκροψία, είδε το τραύμα στον αυχένα, εκτίμησε όμως πως πρέπει να υπάρχει ακόμη ένα, στην μπροστινή πλευρά του άψυχου σώματος του παιδιού. Ωστόσο, επειδή ήταν βράδυ, και είχε σκοτεινιάσει, δεν μπορούσε να είναι βέβαιος. Την απάντηση θα τη δώσει η νεκροτομή. Στο πόρισμα του ιατροδικαστή θα διευκρινιστεί επίσης από τι απόσταση και τι ύψος δέχθηκε πυροβολισμό το θύμα. Αν πάντως διαπιστωθεί πως μιλάμε για δύο τραύματα, τότε η εκδοχή του δυστυχήματος αποκλείεται.

Σε κάθε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το σενάριο ο δράστης να είναι άλλος και απλά ο 14χρονος να ομολόγησε την πράξη. Ο 14χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί και επισήμως, μετέβη στο σημείο του εγκλήματος για αναπαράσταση ενώ ο πατέρας του συνεχίζει να εξετάζεται από τους αστυνομικούς, που ερευνούν τον ρόλο του στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι δίπλα στον 17χρονο, βρέθηκαν δύο φυσίγγια, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί η καραμπίνα. Το όπλο υπέδειξε ο 14χρονος μετά την ομολογία του. Όμως, επειδή η καραμπίνα δεν είχε βρεθεί στην αρχική αυτοψία, είναι πολύ πιθανό, να τοποθετήθηκε εκεί στη συνέχεια. Έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα γίνει ειδικό τεστ παραφίνης στο παιδί, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στα δάχτυλά του υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, ο πατέρας έλεγε ότι δεν έχει καραμπίνα. Νεότερες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο πατέρας παραδέχθηκε σήμερα ότι έχει στην κατοχή του καραμπίνα και ισχυρίστηκε ότι το απέκρυψε γιατί δεν είχε άδεια και φοβόταν να το πει. Όπως φέρεται να υποστήριξε, την είχε κρυμμένη σε σεντούκι και δεν γνώριζε ότι έλειπε.

Ο πατέρας του 14χρονου και του 17χρονου θύματος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share