Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φαρ Ουέστ» ξανά τα Λιόσια: Γάζωσαν με 8 σφαίρες φίλο τράπερ και εξαφανίστηκαν με λευκό αγροτικό - Ένας τραυματίας και τρεις προσαγωγές

Η ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζει» την περιοχή για να εντοπίσει τον πιστολέρο

4 Νοεμβρίου 2022 20:08
«Φαρ Ουέστ» ξανά τα Λιόσια: Γάζωσαν με 8 σφαίρες φίλο τράπερ και εξαφανίστηκαν με λευκό αγροτικό - Ένας τραυματίας και τρεις προσαγωγές
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε το απόγευμα στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια. Άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αγροτικό όχημα, πλησίασαν και άνοιξαν πυρ εναντίον 31χρονου Ρομά γνωστής οικογένειας τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Το θύμα δέχθηκε περίπου 8 σφαίρες, διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ που μετέβησαν στο σημείο, «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν τους πιστολέρο με το λευκό αγροτικό ενώ έχουν γίνει και τρεις προσαγωγές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το θύμα είναι στενός φίλος γνωστού τράπερ με τον οποίο έχουν γυρίσει βίντεο κλιπ στα Δυτικά Προάστια ενώ ασχολείται με το χώρο της εστίασης.

Αποκαλύψεις-σοκ για το φονικό στην Μάνδρα: Εντοπίστηκε η μοιραία καραμπίνα στο σημείο - «Φωτιά» βάζει η δήλωση του πρώην δικηγόρου του πατέρα (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο ενός 17χρονου αγοριού στη Μάνδρα, το οποίο βρέθηκε χθες (3/11) νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι στη στάνη της οικογένειας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο 14χρονος αδελφός του άτυχου ανήλικου ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο στη στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να υποδείξει το σημείο όπου πέταξε το όπλο του φόνου.

Νωρίτερα, η δημοσιογράφος της εκπομπής T-live, Ρένα Κουβελιώτη εντόπισε ένα όπλο που βρέθηκε στο σημείο και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την καραμπίνα με την οποία ο 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του. Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε ότι δέχθηκε δύο καταγγελίες για κακοποίηση των συνολικά οκτώ ανήλικων τέκνων της οικογένειας από τον ίδιο τους τον πατέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share