Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στα... μαλακά η «Γιατρός των Επωνύμων»; Την άφησαν ελεύθερη οι Αρχές - Είχε συλληφθεί για παράνομη χορήγηση σκευασμάτων (video)

Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

4 Νοεμβρίου 2022 16:51
Στα... μαλακά η «Γιατρός των Επωνύμων»; Την άφησαν ελεύθερη οι Αρχές - Είχε συλληφθεί για παράνομη χορήγηση σκευασμάτων (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφέθηκε ελεύθερη η «γιατρός των επωνύμων», η οποία συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από τους άνδρες της οικονομικής Αστυνομίας για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές καθώς και απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live, η 48χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους. Η εν λόγω γυναίκα είχε στο προφίλ της πληθώρα βίντεο με αθλητές, μοντέλα και influencers, τους οποίους είχε ως πελάτες. Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου την είχε μηνύσει, μετά το «πάγωμα» της καριέρας του.

Αυτή είναι η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου: Εργαζόταν ως μικροβιολόγος σε Κέντρο Υγείας

Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα. Μάλιστα στο site της δεσπόζουν τα ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος που αναφέρονται στις θεραπείες που προωθεί με διθυραμβικά σχόλια.

Ο γιατρός κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων θεραπειών σε αθλητές χωρίς έγκριση, καθώς και για απάτη σε βάρος ενός κυβερνητικού προγράμματος υγειονομικής περίθαλψης.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι η γιατρός έκανε τις θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στο χώρο τους είτε στο σπίτι της, από τον Μάρτιο του 2020.

Παραμενει άγνωστο, όμως, αν εκεινοι γνώριζαν οτι τους χορηγούσε αναβολικές ουσίες. Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στη μήνυσή του που έφερε στο φως το Star υποστήριξε ότι «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο... καθάρισμα του οργανισμού μου».

Σύμφωνα με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας τα σκευάσματα έρχονταν από την Βουλγαρία και μάλιστα σε μερικά από αυτά φέρεται η γιατρός να είχε τοποθετήσει ετικέτες του ΕΟΦ, ότι, δηλαδή, ήταν δήθεν εγκεκριμένα. Τα παράνομα σκευάσματα εντοπίστηκαν κατά την επιτόπια έρευνα των αρχών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share