Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φθιώτιδα: Τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθεια του να ξεφύγει με κλεμμένο αμάξι

Προσωρινα ελεύθερος αλλά...

4 Νοεμβρίου 2022 14:13
Φθιώτιδα: Τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθεια του να ξεφύγει με κλεμμένο αμάξι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εγρήγορση ήταν η Αστυνομικές αρχές το πρωί της Τετάρτης καθώς άντρας που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Φθιώτιδας.

Δείτε επίσης τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών στην Λαμία

Συγκεκριμένα, ένας 21χρονος από το Ιράκ έκλεψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής και διέφυγε στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Λαμία. Δεν γνώριζε όμως ότι το αυτοκίνητο που έκλεψε ήταν εφοδιασμένο με σύστημα εντοπισμού.

Έτσι, το όχημα δεν άργησε να εντοπιστεί στα διόδια της Τραγάνας και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Περιπολικό του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το ακολούθησε διακριτικά, ενώ, πληρώματα αρκετών ακόμη υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, έστησαν μπλόκο πριν από τα διόδια Αγίας Τριάδας.

Παρέσυρε αστυνομικό: Πάτησε γκάζι για να διαφύγει τον έλεγχο

Αστυνομικές Αρχές ψάχνουν το κλεμμένο αμάξι

Στο 195ο χλμ της Εθνικής Οδού το αυτοκίνητο σταμάτησε, όταν όμως ο πρώτος αστυνομικός θέλησε να το ελέγξει, ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του, τραυμάτισε -ευτυχώς όχι σοβαρά – τον αστυνομικό στο χέρι. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 7 Μαρτίου 2023.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share