Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκέτη ανατριχίλα: Οδηγός βρήκε φίδι μέσα στο ΙΧ του - Σοκάρει η αντίδρασή του

Απίστευτο!

4 Νοεμβρίου 2022 12:29
Σκέτη ανατριχίλα: Οδηγός βρήκε φίδι μέσα στο ΙΧ του - Σοκάρει η αντίδρασή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οδηγός στην Κοζάνη κινδύνεψε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν αντίκρυσε φίδι στη θέση του συνοδηγού! Ευτυχώς, η ψυχραιμία του ήταν υποδειγματική, ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο πώς μπόρεσε να εισχωρήσει στο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Είδαν ένα τεράστιο φίδι στο δρόμο και έβγαλαν αμέσως την κάμερα. Μόλις πρόσεξαν τι έχει στο στόμα του, πάγωσαν!

Το φίδι μπήκε στο αυτοκίνητο πριν από τον οδηγό. Εκείνος κάθισε στη θέση του και ξεκίνησε για τον προορισμό του. Είχε ανοιχτό το παράθυρο και ο θόρυβος από τον αέρα έπαιξε όπως φαίνεται ρόλο, στο να μην καταλάβει την παρουσία του ερπετού. Το φίδι ανέβηκε στο κάθισμα του συνοδηγού και ξαφνικά ο οδηγός το είδε δίπλα του. Ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα. Σταμάτησε με ασφάλεια και ειδοποίησε την πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο για να δώσει τέλος στο όλο θέμα. Κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα.

Το φίδι εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το φίδι εντοπίστηκε στον επαρχιακό δρόμο από Οινόη προς Καπνοχώρι από τον οδηγό του αυτοκίνητου, ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

Σκέτη ανατριχίλα: Οδηγός βρήκε φίδι μέσα στο ΙΧ του - Σοκάρει η αντίδρασή του

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο άντρες, προκειμένου να προβούν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του φιδιού. Σύμφωνα με το kozanilife.gr, οι πυροσβέστες επιχείρησαν με ειδικές μεταλλικές λαβίδες – τσιμπίδες, που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγα λεπτά αργότερα το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

Πύθωνας καταπίνει ακόμα μεγαλύτερο φίδι και αδυνατεί να το χωνέψει!

Ένας πύθωνας τεσσάρων μέτρων, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να χωνέψει έναν ακόμα μεγαλύτερο πύθωνα, μπροστά στον φωτογραφικό φακό δύο σοκαρισμένων Αυστραλών.

Όλα ξεκίνησαν τις πρωινές ώρες, όταν το ζευγάρι των κτηνοτρόφων από την πόλη του εντόπισαν το τεράστιο ερπετό να λιάζεται σε εμφανές σημείο του αγροκτήματος, ενώ αμέσως αντιλήφθηκαν πως μόλις είχε ολοκληρώσει το γεύμα του, καθώς αδυνατούσε να κινηθεί και το σώμα τους ήταν εμφανώς πρησμένο.

Οι έκπληκτοι ιδιοκτήτες αφού σιγουρεύτηκαν πως το περιεχόμενο του στομαχιού του ερπετού δεν ήταν κάποιο από τα ζώα της φάρμας τους αποφάσισαν να μεταφέρουν το φίδι σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων της περιοχής, όμως στην προσπάθεια να το μεταφέρουν στην καρότσα του αγροτικού τους οχήματος, κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο στόμα του πύθωνα, καθώς πιθανότατα αδυνατούσε να χωνέψει το θήραμά του και προσπαθούσε να το αποβάλλει από το εσωτερικό του.

Έτσι, αφού άφησαν το φίδι πίσω στο έδαφος, πήραν ανά χείρας τις φωτογραφικές τους μηχανές, ωστόσο όσα επακολούθησαν ξεπερνούσαν κυριολεκτικά κάθε φαντασία.

πυθωνασ-καταπινει-φιδι-25-10

Αρχικά, διαπίστωσαν ότι από το στόμα του ερπετού έβγαινε κάποιο άλλο είδος φιδιού ή σαύρας, κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι πρόκειται για κάποιο από τα δεκάδες μικρότερα είδη φιδιών της περιοχής, όμως λίγα λεπτά αργότερα συνειδητοποίησαν πως θύμα του τετράμετρου πύθωνα ήταν ένα ακόμα μεγαλύτερο φίδι του ίδιου είδους, το οποίο είχε βρει άδοξο τέλος από τους τεράστιους και δυνατούς μυς του «κανίβαλου» ανταγωνιστή του.

Η απόπειρα αποβολής, τελικά, του πύθωνα - θύματος στέφθηκε από επιτυχία αρκετή ώρα αργότερα, ενώ οι σοκαρισμένοι κτηνοτρόφοι αδυνατούσαν να συλλάβουν όσα είχαν μόλις δει να συμβαίνουν ενώπιόν τους, με τις δεκάδες φωτογραφίες που κατάφεραν να τραβήξουν να αποτελούν ένα από τα συγκλονιστικότερα αποδεικτικά στοιχεία για τις καθημερινές μάχες ακόμα και μεταξύ των μεγαλύτερων και φονικότερων πλασμάτων της ευρύτερης περιοχής.

πυθωνασ-καταπινει-φιδι-25-10

Τελικά, οι ιδιοκτήτες της φάρμας επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους του καταφυγίου ώστε να παραλάβουν το ζωντανό ερπετό, το οποίο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερα στο φυσικό του περιβάλλον, με την ελπίδα αν και όποτε ξανασυναντηθεί με κάποιο άλλου φίδι του ίδιου είδους, να προσπαθήσει να λύσει με πιο ειρηνικό και σίγουρα λιγότερο μακάβριο τρόπο τις όποιες διαφορές μαζί του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share