Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

ΑΣΕΠ: Έρχεται καινούργια προκύρηξη για μονιμοποίηση με απολυτήριο λυκείου στο e- ΕΦΚΑ

Ενημερώσου ενδελεχώς για να μην μείνεις απ'έξω

4 Νοεμβρίου 2022 10:12
ΑΣΕΠ: Έρχεται καινούργια προκύρηξη για μονιμοποίηση με απολυτήριο λυκείου στο e- ΕΦΚΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για την προκήρυξη 9Κ/2022 η οποία είναι έτοιμη για να εκτυπωθεί και να δημοσιευτεί.

Η προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση 173 θέσεων στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Δείτε εδώ την κορυφαία προκήρυξη που τρέχει αυτήν την στιγμή στον ΑΣΕΠ

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος

Στο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θα μπορούν να λάβουν μέρος δηλαδή και απόφοιτοι λυκείου.

ΑΣΕΠ κεντρικό κτήριο

Πως γίνεται η αίτηση

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Πρόσθετα προσόντα

Για τις περισσότερες θέσεις της προκήρυξης του ΑΣΕΠ απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Δύο από τα πρόσθετα προσόντα αυτά είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ. Συγκεκριμένα για ορισμένες θέσεις ζητείται η άριστη, πολύ καλή ή καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ για όλες σχεδόν τις θέσεις απαραίτητο προσόν είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share