Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πετράλωνα: Κόλαφος ο 17χρονος για τη μητέρα του και τους βιασμούς - «Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα...»

Σοκ με τις λεπτομέρειες στη νέα υπόθεση βιασμών ανηλίκων

3 Νοεμβρίου 2022 17:58
Πετράλωνα: Κόλαφος ο 17χρονος για τη μητέρα του και τους βιασμούς - «Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την νέα υπόθεση βιασμών ανηλίκων από τα Πετράλωνα. Την ίδια ώρα φρίκη προκαλούν όσα βίωσε και η 22χρονη σήμερα αδελφή του.

Όπως λέει ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, όταν η μητέρα του έμαθε ότι θα κατέθετε στην αστυνομία τα όσα έχει βιώσει, «του έκανε τη ζωή μαρτύριο».

«Όταν πλέον κληθήκαμε από την αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση.

»Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δε φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό. Κι εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: ‘Δεν έγιναν ποτέ αυτά’.

Μετά μου έλεγε: ‘Είδες στην αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ’. Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: ‘Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα’».

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share