Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Όλοενα και αυξάνονται οι συλλήψεις - Στα 4 τα νέα εντάλματα

Όσο υπάρχει κατάθεση τόσο μεγαλώνει ο αριθμός

3 Νοεμβρίου 2022 13:14
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Όλοενα και αυξάνονται οι συλλήψεις - Στα 4 τα νέα εντάλματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος κύκλος συλλήψεων ανοίγει στην υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τη 12χρονη από τον Κολωνό καθώς οι αρμόδιες δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των συγκεκριμένων προσώπων άρχισε μετά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, που έδωσε το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε μετά από «ραντεβού» που έκλεισε μαζί τους ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν παράλληλα το σπίτι airbnb που βρισκόταν το κορίτσι με τους πελάτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν.

Η 12χρονης, όμως, φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Η επόμενη κίνηση ήταν αναμενόμενη καθώς η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ο δημοσιογράφος που βγήκε δημόσια και βρισκόταν στην λίστα

Μέσα στην λίστα με του άντρες που επικοινώνησαν με το 12χρονο κορίτσι φαίνεται πως ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης ο οποιός βγήκε και μίλησε δημοσίως στην προσπάθεία του να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτήν την ιστορία.

Ο δημοσιογράφος που ειχε εμφανιστει σε κάποια εκπομπη

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης που ζει και εργάζεται στη Σύρο έμαθε πριν από δύο ημέρες από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 ανθρώπους που συνομίλησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος παριστάνοντας την 12χρονη. Μιλά για τη μία και μοναδική συνομιλία που είχε όπως ισχυρίζεται. Η επικοινωνία έγινε αρχές καλοκαιριού.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε» περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

«Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση…αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share