Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη: Αγνοείται ακόμα ο οδηγός ταξί – Επέστρεψε το όχημα και έγινε άφαντος ξανά

«Συγγνώμη για την παρεξήγηση, αύριο θα τα εξηγήσω όλα» έγραφε το σημείωμα που άφησε

2 Νοεμβρίου 2022 15:55
Θρίλερ σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη: Αγνοείται ακόμα ο οδηγός ταξί – Επέστρεψε το όχημα και έγινε άφαντος ξανά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίεργη τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης ενός οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη, εδώ και περισσότερες από 15 μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN χθες (1/11) ο οδηγός παρέδωσε το όχημα έξω από συνεργείο, που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του Άνθιμος Σαχπάζης στο χωριό Άγιος Παντελεήμονας. Παρέδωσε επίσης το κλειδί του αυτοκινήτου στο σπίτι της μητέρας του ιδιοκτήτη και στην συνέχεια εξαφανίστηκε ξανά. Άφησε επίσης ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε: «Συγγνώμη για την παρεξήγηση, αύριο θα τα εξηγήσω όλα».

Ο ιδιοκτήτης του επαγγελματικού οχήματος είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να αγοράσει δεύτερο ταξί, καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι δεν θα ξαναέβρισκε το όχημα του.

Στις 26/10 ο κ. Άνθιμος Σαχπαζής είχε μιλήσει στο OPEN, εκφράζοντας την αγωνία του για τη ζωή του οδηγού. «Δεν έχουμε καμία πληροφορία. Του έκανα επινοικίαση πριν από 3-4 μήνες, πηγαίναμε καλά, έχει εδώ και 10 μέρες που τον ψάχνουμε. Το τηλέφωνό του είναι κλειστό, το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη μας, δεν το είδε κάποιος, ούτε το αυτοκίνητο, ούτε τον οδηγό και αναγκάστηκα και πήγα στην Αστυνομία. Δεν είναι πάνω από 35 χρονών» είπε στο OPEN. «Το ταξί είναι μια επικίνδυνη δουλειά, πιστεύω να είναι καλά ο άνθρωπος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα επίσης με ρεπορτάζ του Mega ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share