Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Φρίκη στα Πετράλωνα: Το προφίλ του πατέρα που κατηγορείται από τα παιδιά του για βιασμό - «Δεν γνώριζα» λέει η μάνα (Video)

Γνωστός στην περιοχή ο 50χρονος

2 Νοεμβρίου 2022 13:01
Φρίκη στα Πετράλωνα: Το προφίλ του πατέρα που κατηγορείται από τα παιδιά του για βιασμό - «Δεν γνώριζα» λέει η μάνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα όσα έχουν καταγγείλει τα δύο αδέρφια από τα Πετράλωνα για τα όσα αρρωστημένα φέρονται να έζησαν από τον πατέρα τους αλλά και ακόμη 17 άτομα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί, σοκάρουν κάθε άνθρωπο.

Μάλιστα η υπόθεση ενδεχομένως να έχει και άλλες διαστάσεις μιας και όπως έχει καταγγείλει ο 17χρονος σήμερα, όταν πήγαινε στα πάρτι που διοργάνωνε ο θείος του, εκεί που φέρεται να κακοποιούταν σεξουαλικά, έβλεπε και άλλα παιδιά που είχαν κακοποιηθεί και τα οποία φέρονται να τα βιντεοσκοπούσαν! Τις καταγγελίες αυτές επανέλαβε η δικηγόρος της κόρης της οικογένειας, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, μιλώντας στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη.

Στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκαν αναλυτικά και τα προφίλ τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας των δύο παιδιών. Μάλιστα αναφέρθηκε πως ο πατέρας έχε προχωρήσει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του ανθρώπου που φέρεται να βοήθησε τα παιδιά ώστε να κάνουν τις καταγγελίες εναντίον τόσο του ίδιου όσο και των άλλων 17 που έχουν ταυτοποιηθεί.

Το προφίλ του πατέρα που κατηγορείται από τα παιδιά του για βιασμό

Ο πατέρας σήμερα είναι 50 ετών και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή των Πετραλώνων καθώς δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει τη δική του επιχείρηση με πολλούς υπαλλήλους εκ των οποίων μάλιστα κάποια από αυτούς εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στην κατάθεση που έχει δώσει αρνείται τα πάντα, ενώ ισχυρίστηκε πως τα παιδιά του έχουν «επηρεαστεί» από ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα τον συγγραφέα. Μάλιστα κατέθεσε εναντίον του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση! Παράλληλα, ο 17χρονος καταγγέλλει πως ακόμη και σήμερα ενοχλείται από τον πατέρα του.

«Δεν γνώριζα» λέει η μάνα

Από την άλλη πλευρά η μητέρα των παιδιών είναι κοντά στα 50 και ασχολείται με τα οικιακά. Στη δική της κατάθεση ανέφερε πως δεν είναι υποψιαστεί τίποτα και πως «έπεσε από τα σύννεφα».

Η ίδια όμως κατηγορείται πως ήτα παρούσα σε βιασμούς του παιδιού της. Περιέγραφε στη γειτονιά τα όσα συνέβαιναν παρουσιάζοντας τα πως είναι μία κανονικότητα. Κάτι το οποίο πίστευαν και τα ίδια τα παιδιά, ότι δηλαδή αυτά που βιώνανε είναι κάτι το φυσιολογικό που συμβαίνει μέσα σε κάθε σπίτι.

«Γενάρη του '16, όταν μπήκα στο σπίτι αυτό, το πρώτο ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο του παιδιού. Ηταν ένας σκουπιδότοπος, με τα ρούχα βρώμικα και ατημέλητα, τα δόντια του κατακίτρινα, τα χείλη του σκασμένα με πύον. Η μητέρα έλεγε με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα που συνέβαιναν στο σπίτι της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που βοήθησε να παιδιά να μιλήσουν.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα, μεταξύ των οποίων συνάδελφοι και συγγενείς του πατέρα, ότι κακοποίησαν τα παιδιά. Μάλιστα, η 22χρονη σήμερα κόρη έχει ζητήσει την επιμέλεια του 11χρονου αδελφού της και την αφαίρεση από τους γονείς της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share