Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατερίνη: Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (Video)

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο

1 Νοεμβρίου 2022 22:14
Κατερίνη: Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (Video)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη από τις Αρχές στην Κατερίνη άνδρας για κατοχή ναρκωτικών. Ο συλληφθείς φαίνεται πως υπήρξε παίκτης σε παλιότερο ριάλιτι αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Όταν η 38χρονη μιλούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον επεισοδιακό χωρισμό από πρώην παίκτη ριάλιτι

Η σύλληψη του παίκτη έγινε από αστυνομικούς στη Λεπτοκαρυά της Κατερίνης. Ο νεαρός, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένη σε κρύπτη του πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμαρίων.

Κατερίνη: Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / EUROKINISSI

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη σήμερα (1 Νοεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε έρευνα του οχήματος που επέβαινε ο ημεδαπός, στο οποίο εντοπίσθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share