Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μάρκου: «Εκείνος τον προκάλεσε – Είναι χάλια το παιδί μου», λέει η μητέρα του 26χρονου

«Αυτός τον έχει χτυπήσει πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση»

1 Νοεμβρίου 2022 20:42
Γιάννης Μάρκου: «Εκείνος τον προκάλεσε – Είναι χάλια το παιδί μου», λέει η μητέρα του 26χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα του 26χρονου κατηγορούμενου για την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου κατηγόρησε το θύμα ως υπαίτιο της συμπλοκής, αναφέροντας ότι εκείνος προκάλεσε τον γιο της.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μάρκου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην Βαρυμπόμπη

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «είναι πάρα πολύ χάλια το παιδί μου ειλικρινά» στην εκπομπή «Live News», προσθέτοντας: «Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε στην αρχή του βίντεο. Αυτός τον έχει χτυπήσει πρώτος. Ήταν πιωμένοι, έφευγαν όλοι από διασκέδαση. Εκείνος τον προκάλεσε και είχε μπροστά κόσμο».

Μάλιστα, η εκπομπή του Mega ανέφερε πως ο 26χρονος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά και να πείσει πως ήταν σε θέση άμυνας παρόλο που εκείνος μαχαίρωσε τον 58χρονο επιχειρηματία 15 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επίσης, ο 19χρονος συγκατηγορούμενος του, θα υποστηρίξει, με βάση το «Live News», πως δεν αντιλήφθηκε πως ο φίλος του ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό.

Σημειώνεται, ότι στη δημοσιότητα δόθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τη συμπλοκή (όχι όμως τα μαχαιρώματα), αλλά και τη διαφυγή των κατηγορούμενων από το σημείο, λίγο μετά την επίθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share