Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Αιγαίο: Επεισόδιο ανοιχτά της Σάμου με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής (video)

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

1 Νοεμβρίου 2022 15:06
Συναγερμός στο Αιγαίο: Επεισόδιο ανοιχτά της Σάμου με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επεισόδιο σημειώθηκε ανοιχτά της Σάμου, κατά την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών. Σκάφος του Λιμενικού ενημέρωσε εκείνο της τουρκικής ακτοφυλακής ότι βρίσκεται σε ελληνικά χωρικά ύδατα και η “απάντηση” ήταν να γίνει επίδειξη οπλισμού και επικίνδυνοι ελιγμοί!

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού είναι από χθες (31.10.2022) σε εξέλιξη, 3,8 ναυτικά μίλια νότια της Σαμιοπούλας στη Σάμο. Το επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί και μάλιστα παρουσία στην περιοχή πλοίου της Frontex.

Θρήνος στη Σάμο: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι μετά από φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι

Το θρήνο σκόρπισε στη Σάμο η είδηση για φωτιά σε σπίτι στο Παλιό Καρλόβασι τα ξημερώματα της Κυριακής (30/10), η οποία αποδείχθηκε φονική.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΪ, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό εντός της οικίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 90 ετών, που σύμφωνα με την Πυροσβεστική βρέθηκε απανθρακωμένος στο μπάνιο και μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία εντοπίστηκε στο ίδιο σημείο χωρίς τις αισθήσεις της, πιθανότητα λόγω αναπνευστικών θεμάτων.

Όσον αφορά για την πυρκαγιά, πιθανολογείται ότι προκλήθηκε λόγω θέματος στην κουζίνα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, με μια άλλη φωτιά επίσης να φέρνει συναγερμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share