Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Εισβολή για βανδαλισμό στα γραφεία της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τα έκαναν όλα κόκκινα και αναζητούνται από τις Αρχές

1 Νοεμβρίου 2022 11:30
Πάτρα: Εισβολή για βανδαλισμό στα γραφεία της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χθες το απόγευμα 31/10 στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα σημειώθηκες βανδαλιστική επίθεση από 4 κουκουλοφόρους, στην οδό Κορίνθου.

Δείτε επίσης πως πιάστηκε στην ''φάκα'' ο βιαστής με το τατουάζ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία, εισέβαλλαν στα γραφεία του κόμματος (στον 4ο όροφο), τα οποία ήταν ανοιχτά μιας και σε λίγη ώρα ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας και πέταξαν μπογιές, ενώ προκάλεσαν και ζημιές.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, ενώ στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πάτρα, επικρατεί αναστάτωση. Μέσα στον χώρο υπήρχαν κάποια άτομα, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να τραυματιστούν.

Βανδαλισμένο γραφείο Νέας Δημοκρατίας

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις των δραστών βρίσκονται στα χέρια των Αρχών Ασφαλείας της Πάτρας, μιας και υπάρχει πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες.

Βανδαλισμένο γραφείο Νέας Δημοκρατίας

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει στον ίδιο χώρο στις 19 Ιουλίου, με συνθήματα στους τοίχους, χωρίς όμως τότε τα γραφεία του κόμματος να λειτουργούν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share