Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Επίθεση σκύλου σε 14χρονο στο Λαγονήσι: «Το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο... Φανταστείτε να...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του παππού του (Video)

«Το παιδί έχει αρχίσει να συνέρχεται αλλά...»

31 Οκτωβρίου 2022 16:21
Επίθεση σκύλου σε 14χρονο στο Λαγονήσι: «Το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο... Φανταστείτε να...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του παππού του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 31/10, ο ανήλικος ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Λαγονήσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, το πρωί της περασμένης Πέμπτης -παραμονή της 28ης Οκτωβρίου- ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου, πήγαινε από το σπίτι του στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτή. Όπως υποστηρίζει η οικογένειά του, το παιδί την ώρα που βρισκόταν στο πατίνι του δέχτηκε επίθεση από το σκυλί ράτσας ακίτα.

Ο ανήλικος φέρει δαγκώματα στο πρόσωπο και στο σαγόνι και οι φωτογραφίες που έφερε στο φως το Mega σοκάρουν. Ο ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ είχε Άγιο, καθώς την άγρια επίθεση αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού κοντά στο σημείο.

«Το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο... Φανταστείτε να...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του παππού του

«Το παιδί έχει αρχίσει να συνέρχεται, αλλά φανταστείτε ένα θηρίο να βρίσκεται πάνω του και να προσπαθεί να το σκοτώσει. Πώς έχει νιώσει και πώς θα το ξεπεράσει, δεν ξέρω.

Και που είναι αυτοί οι φιλόζωοι που δεν εμφανίστηκε κανένας να πάρει ένα τηλέφωνο και να μάθει γι’ αυτό το παιδί. Πήγαινε σχολείο και ξαφνικά έρχεται ένα σκυλί από πίσω του, το πετάει κάτω και του κάνει επίθεση.

Άρχισε να το δαγκώνει και ευτυχώς που πέρασε ένας κύριος κι έδιωξε το σκυλί. Θα το σκότωνε το παιδί. Φανταστείτε ότι το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο… Φανταστείτε να το δάγκωνε στον λαιμό. Πώς μπορεί να νιώσει ένας παππούς που ακούει για το εγγονάκι του ότι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Ήμουν εκτός Αθηνών όταν το έγινε το περιστατικό γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν εκεί. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε συγγνώμη και είπε ως δικαιολογία ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα και βγήκε ο σκύλος έξω» δήλωσε στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share