Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτές είναι οι ταυτοποιημένες επαγγελματικές ιδιότητες των προσώπων που «μπήκαν» στο προφίλ της - Πόσα και πώς τα έδιναν (Video)

Ποιοι και πόσοι είναι οι εμπλεκόμενοι με τη 12χρονη

31 Οκτωβρίου 2022 15:08
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτές είναι οι ταυτοποιημένες επαγγελματικές ιδιότητες των προσώπων που «μπήκαν» στο προφίλ της - Πόσα και πώς τα έδιναν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναλυτικά στοιχεία για τα πρόσωπα της λίστας των 212 που φέρεται να εμπλέκονται στη δαιδαλώδη υπόθεση, για τα επερχόμενα εντάλματα σύλληψης και για τις δοσοληψίες των προφυλακισθέντων, που φέρεται να πρωτοστάτησαν στις κακουργηματικές πράξεις, αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Παράλληλα, την άμεση διαγραφή του από το κόμμα του έφερε η αποκάλυψη ότι πολιτικό μέλος της αντιπολίτευσης φέρεται να συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών με την ανήλικη.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν υπάρχουν στοιχεία! Ήταν μια πολύ βιαστική προσωρινή κράτηση» - Βεβαιότητα Λύτρα για την 37χρονη μητέρα (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την απόφαση της προφυλάκισής της με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, χαρακτηρίζοντάς την «βιαστική», καθώς όπως είπε, «δεν υπάρχουν στοιχεία». Παράλληλα, ένα νέο όνομα υποψήφιου βουλευτή φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Ήταν μια πολύ βιαστική προσωρινή κράτηση, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Νομίζω ότι από την εξέλιξη που υπάρχει στην υπόθεση, οι ισχυρισμοί που έχει η μητέρα, πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση, νομίζω επιβεβαιώνονται», σχολίασε για την αίτηση άρσης αποφυλάκισης που κατέθεσε η γυναίκα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί με την «εξέλιξη» που είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share