Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Δυτική Αττική: Πυροβόλησαν λεωφορείο εν κινήσει στον Ασπρόπυργο! Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ανήλικος

Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, αμπούλες αερίου και μία συσκευασία μεταλλικών σφαιριδίων

31 Οκτωβρίου 2022 14:34
Θρίλερ στη Δυτική Αττική: Πυροβόλησαν λεωφορείο εν κινήσει στον Ασπρόπυργο! Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας ανήλικος
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες σε τρία άτομα, ηλικίας 16, 25 και 28 ετών, πέρασαν το βράδυ της Κυριακής (30/10) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο, με την κατηγορία ότι πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο διερχόμενο λεωφορείο. Παράλληλα, ένα επεισοδιακό περιστατικό συνέβη στο Περιστέρι όταν οδηγός μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που οδήγησε σε πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ όταν λεωφορείο του ΟΣΥ, γραμμή 866, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος-Σταθμός Αγίας Μαρίνας. Το λεωφορείο δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα προσέγγισε το λεωφορείο και τότε ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία από την πλευρά του οδηγού. Ο οδηγός σώθηκε από θαύμα αφού από τύχη δεν τον βρήκε η σφαίρα.

Άντρες της Ασφάλειας Ασπροπύργου έκαναν έρευνες και πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα: έναν 28χρονο, έναν 25χρονο και έναν 16χρονο. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, αμπούλες αερίου, μία συσκευασία μεταλλικών σφαιριδίων και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μικρού μήκους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share