Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Stay in Athens»: Η Αθήνα αναδεικνύεται σε φθινοπωρινό city-break προορισμό

Με τη Μastercard και την υποστήριξη της Aegean

31 Οκτωβρίου 2022 13:19
«Stay in Athens»: Η Αθήνα αναδεικνύεται σε φθινοπωρινό city-break προορισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αθηναίων συνεργάζεται με τη Mastercard, με στόχο τη στήριξη του αθηναϊκού τουρισμού. Μέσω της πρωτοβουλίας «Stay in Athens», που τελεί υπό την αιγίδα του επίσημου τουριστικού οδηγού της πόλης This is Athens του Δήμου Αθηναίων, η Αθήνα αναδεικνύεται σε φθινοπωρινό city-break προορισμό, μέσα από μία σειρά προτάσεων ταξιδιού με την Aegean, διαμονής και εμπειριών στην πόλη, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους καρτών Mastercard®.

Η φετινή πρωτοβουλία απευθύνεται σε επισκέπτες από τις χώρες της Γερμανίας και της Αυστρίας, οι οποίοι θα επιλέξουν την Ελλάδα για τις φθινοπωρινές διακοπές τους.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε την οδό Πιττάκη, το σοκάκι της Αθήνας που «μαγεύει» τους περαστικούς.

Συγκεκριμένα, από την 1η έως τις 27 Νοεμβρίου, μέσα από το www.stay-in-athens.gr, οι επισκέπτες από το εξωτερικό και κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν την ευκαιρία των προνομιακών τιμών για προτάσεις διαμονής σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πρωτεύουσα μέσα από μία ευρεία γκάμα πολιτιστικών εμπειριών, ειδικά διαμορφωμένων για το «Stay in Athens». Η δράση υποστηρίζεται από την Aegean, η οποία παρέχει αποκλειστική έκπτωση 30% στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου για τους επισκέπτες από τη Γερμανία και την Αυστρία που θα κλείσουν το εισιτήριό τους μέσω του www.stay-in-athens.gr.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εμπειρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι ταξιδιώτες των δύο χωρών θα διαδραματιστεί στο Κυκλαδικό Μουσείο. Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες που θα επωφεληθούν της πρωτοβουλίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- στο πρόγραμμα In touch with the Cycladic Culture. Σε συνεργασία με το Κυκλαδικό Μουσείο της Αθήνας, δημιουργήθηκε μία θεματική περιήγηση, προσβάσιμη και σε άτομα με προβλήματα όρασης. Στην περιήγηση συμπεριλαμβάνεται και η πρόσφατα κατασκευασμένη κινητή βιτρίνα με αντίγραφα εκθεμάτων από μάρμαρο ή ρητίνη.

«Stay in Athens»: Η Αθήνα αναδεικνύεται σε φθινοπωρινό city-break προορισμό

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την πρωτοβουλία «Stay in Athens», σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Συνεργαζόμαστε και φέτος με τις εταιρείες Mastercard και AEGEAN, σε ένα πρόγραμμα που προσελκύει τουρισμό υψηλής ποιότητας στην πόλη μας, ενισχύοντας την οικονομία της. Η Αθήνα κατατάσσεται πλέον στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς, προσφέροντας στους επισκέπτες της ιδανικές συνθήκες για διακοπές όλον τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η ελληνική πρωτεύουσα, μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, βραβεύτηκε φέτος ως κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός της Ευρώπης. Συνεχίζουμε με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και όραμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share