Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε!

Η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία

30 Οκτωβρίου 2022 12:51
Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Γιάννη Μάρκου, καθώς ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε 15-20 φορές, παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο δράστης θα συλληφθεί ένεκα εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του. Ο 19χρονος που συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και ήταν μαζί με τον 26χρονο κατά την επίθεση αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν, οδηγήθηκε το Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο νεαρός ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την εμπλοκή του. Μαζί με τον δικηγόρο του θέλουν να μελετήσουν τη δικογραφία προκειμένου να κτίσουν την υπερασπιστική του γραμμή.

«Τον μαχαίρωσε 15-20 φορές σε 10 δευτερόλεπτα...»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε 15 με 20 μαχαιριές μέσα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα.

«Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πως αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο», είπε ο δικηγόρος.

«Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες τους σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση».

Ο Γιάννης Μαρακάκης τόνισε πως ο 58χρονος επιχειρηματίας είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ για τον δράστη σημείωσε ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει ξανακάνει παρόμοια επίθεση.

«Τα χτυπήματα αυτά, η συχνότητα και ο τρόπος τους, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τον σκοτώσει», είπε ο δικηγόρος.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 58χρονος επιχειρηματίας να είχε στοχοποιηθεί.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας μέσα από το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζαν οι δύο άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι θαμώνας του εν λόγω νυχτερινού μαγαζιού και όπως κάθε Παρασκευή, είχε κάνει κράτηση κι εκείνο το βράδυ που σημειώθηκε η επίθεση.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ο επιχειρηματίας και η παρέα του εμφανίζονται γύρω στη 01:30 να μπαίνουν στο μαγαζί.

Εκεί βρισκόταν ήδη η παρέα του δράστη, ο οποίος εισήλθε στο μαγαζί γύρω στις 03:00, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες. Ο δράστης κάθισε με την παρέα του και 55 λεπτά αργότερα έφυγαν.

Ο επιχειρηματίας και η παρέα του έφυγαν από το μαγαζί 7 λεπτά μετά την αναχώρηση του δράστη.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δεν σημειώθηκε κανένας διαπληκτισμός, κάτι που επιβεβαίωσε και φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος δήλωσε στο MEGA πως η ένταση σημειώθηκε όσο περίμεναν στην σειρά στην καντίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share