Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πανικός στη Χαλκίδα: Μητέρα και κόρη παρασύρθηκαν από όχημα - Ο οδηγός τις εγκατέλειψε

Ο ηλικιωμένος οδηγός μετά το ατύχημα εξαφανίστηκε

29 Οκτωβρίου 2022 18:26
Πανικός στη Χαλκίδα: Μητέρα και κόρη παρασύρθηκαν από όχημα - Ο οδηγός τις εγκατέλειψε
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα και κόρη παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Θρίλερ σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη: Παραμένει άφαντος ο οδηγός ταξί - Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράνομη διακίνηση μεταναστών (video)

Ειδικότερα, μητέρα και κόρη περπατούσαν όταν 87χρονος οδηγός αυτοκινήτου τις παρέσυρε και τις τραυμάτισε.

Ο ηλικιωμένος οδηγός μετά το ατύχημα, δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του και εξαφανίστηκε, όπως μεταδίδει το tvstar.gr.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί, ενώ η μητέρα με το κορίτσι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, από όπου μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Πανικός στη Χαλκίδα: Μητέρα και κόρη παρασύρθηκαν από όχημα - Ο οδηγός τις εγκατέλειψε
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου και 2,5 ώρες αργότερα τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρή η σύζυγος του οδηγού του αγροτικού που παρέσυρε πεζούς στη λαϊκή αγορά (video)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό επεισόδιο με παράσυρση πεζών σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα. Μία εκ των γυναικών που τραυματίστηκαν από το αγροτικό, τελικά έχασε την ζωή της.

Μάλιστα, πρόκειται για την 80χρονη σύζυγο του οδηγού του αγροτικού οχήματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ. Ακόμη τρεις τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν από την λήξη της λαϊκής αγοράς. Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, που είναι και παραγωγός στην λαϊκή αγορά, μετακίνησε το όχημά του προκειμένου να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα τρία άτομα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share