Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μάρκου: Ψάχνουν τον 25χρονο που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία οι Αρχές - Μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης;

29 Οκτωβρίου 2022 08:17
Γιάννης Μάρκου: Ψάχνουν τον 25χρονο που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία οι Αρχές - Μεγάλη μάχη για τη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμάρα» στον επιχειρηματικό κόσμο έφερε η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του Γιάννη Μάρκου, με τις Αρχές να αναζητούν τον 25χρονο, που τον μαχαίρωσε 15 φορές.

Ο 58χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» στο Μαρούσι, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον 25χρονο που είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο επιχειρηματίας γνωστός στους κοσμικούς κύκλους από τη σχέση του στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10), όταν δύο νεαροί ηλικίας 20 και 25 ετών ξεκίνησαν να τσακώνονται για τη σειρά προτεραιότητας σε καντίνα της Βαρυμπόμπης, με τον Γιάννη Μάρκου και ακόμα δύο άνδρες.

Οι πέντε άνδρες άρχισαν να λογομαχούν όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε με αυτό 15 φορές τον άτυχο επιχειρηματία και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 20χρονο φίλο του. Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο που μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς για το συμβάν αλλά και για το που βρίσκεται ο 25χρονος φίλος του. Για τον δράστη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι Αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Μάλιστα προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως ο 25χρονος μαχαίρωσε 15 φορές με μανία τον Γιάννη Μάρκου απλά για μια θέση στη σειρά στην καντίνα. Ο νεαρός φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Η δράση του Γιάννη Μάρκου και η σχέση με την Τζούλια Νόβα

Ο Γιάννης Μάρκου είναι εισοδηματίας και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate. Ασχολείται με τις αγοροπωλησίες ακινήτων και συχνάζει στα βόρεια προάστια. Είναι λάτρης του αθλητισμού και μέχρι πρόσφατα ξόδευε ώρες στα γυμναστήρια μαζί με την πρώην σύντροφό του σε γνωστό γυμναστήριο στην Κηφισιά.

Ο επιχειρηματίας δεν είναι κάποιος «τυχαίος», αφού εκτός από πολύ επιτυχημένος στον κλάδο του, διαθέτει και ένα τεράστια κύκλο, όχι μόνο μετά την σχέση του με τη Νόβα, αλλά και πολύ νωρίτερα. Οι δυο τους μάλιστα εμφανίζονταν συχνά στο Κεφαλάρι, αλλά διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, μέχρι που χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Μάλιστα ο Γιάννης Μάρκου είχε εκφράσει τότε την απογοήτευσή του για την απόφαση της Νόβα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την παρουσιάστρια πάντως να μη λέει τα καλύτερα μετά το τέλος της κοινής τους πορείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share