Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος μετά από επίθεση κριαριού

Τον τραυμάτισε στον αυχένα

28 Οκτωβρίου 2022 18:02
Συναγερμός στην Κρήτη: Στο νοσοκομείο 8χρονος μετά από επίθεση κριαριού
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρά τραυματίστηκε στον αυχένα ένα 8χρονο αγόρι σε χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, καθώς δέχθηκε επίθεση από οικόσιτο κριάρι. Με την ευκαιρία, δείτε την τραγωδία που σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα μία γυναίκα

Πως συνέβησαν όλα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης και ενώ το παιδί βρισκόταν με τους γονείς του σε σημείο που η οικογένεια διατηρεί ζώα. Κάποια στιγμή, αναίτια, το αγόρι δέχθηκε επίθεση από κριάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι γονείς του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Από εκεί τον μετέφεραν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου αφού διαπιστώθηκε πως έφερε κάκωση στον αυχένα.

Το 8χρονο αγόρι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με σοβαρά τραύματα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τρόμος στην Κρήτη: 13χρονος απείλησε με μαχαίρι 11χρονη μαθήτρια Δημοτικού σχολείου

Νέο σοκαριστικό περιστατικό ανήλικης βίας στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ένας 13χρονος απείλησε με μαχαίρι 11χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από Δημοτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει το κοριτσάκι με την ΕΛΑΣ να συλλαμβάνει τον 13χρονο.

Δείτε επίσης: Θρίλερ από επίθεση με μαχαίρι - Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί

Συγκεκριμένα, η σύλληψη του 13χρονου μαθητή της Β’ Γυμνασίου, αλλά και της μητέρας του -για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου-, έγινε μετά από επίσημη καταγγελία που δέχτηκαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, από τη μητέρα της 11χρονης μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε έντρομη το απίστευτο περιστατικό βίας.

13χρονος απείλησε με μαχαίρι 11χρονη: Το χρονικό

Τρόμος στην Κρήτη: 13χρονος απείλησε με μαχαίρι 11χρονη μαθήτρια Δημοτικού σχολείου

Σύμφωνα με το creta24.gr, η μαθήτρια της ΣΤ’ δημοτικού έζησε τον τρόμο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της, που την συνόδευαν λίγα μέτρα έξω απ’ το σχολείο μετά το «μεσημεριανό κουδούνι».

Ο νεαρός έφηβος, φαίνεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 11χρονη είχε μία διαφωνία με την αδερφή του και εκείνος θεώρησε υποχρέωση του να την «υπερασπιστεί».

Το περιστατικό που έλαβε χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον δεν είναι το πρώτο για τον ανήλικο φερόμενο ως δράστη. Παρόμοια περιστατικά φαίνεται να έχουν εξελιχτεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν μπροστά στα έκπληκτα μάτια και άλλων παιδιών, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί έκταση…

Στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε και η ανήλικη μαθήτρια, η οποία δέχτηκε την απειλή – επίθεση από τον ηλικιακά λίγο μεγαλύτερο μαθητή με το μαχαίρι και η οποία δεν έκρυψε τον τρόμο της από την εμπειρία που βίωσε.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ τόσο ο 13χρονος όσο και η μητέρα του αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share