Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα

Συνελήφθη ο δράστης

28 Οκτωβρίου 2022 15:58
Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τραγωδία κατέληξε η έντονη λογομαχία που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο άνδρες, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (28/10), στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας κοντά στην πλατεία Νερού. Θύμα ένας 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς και δράστης –σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ένας 48χρονος ομογενής από το Καζακστάν. Να σας θυμίσουμε το συμβάν με τον 69χρονο που σκότωσε κατά λάθος την 67χρονη σύντροφό του στο κυνήγι.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, με τον 76χρονο να ψαρεύει με καλάμι –όπως συνήθιζε σχεδόν καθημερινά- και τον 48χρονο να κάνει μπάνιο στην ίδια θαλάσσια περιοχή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η λογομαχία ξεκίνησε όταν ο ομογενής ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από την πετονιά και το καλάμι του ηλικιωμένου ερασιτέχνη ψαρά. Βγαίνοντας από τη θάλασσα, ο 48χρονος συνέχισε τη φραστική επίθεση στον 76χρονο, ο οποίος του απάντησε και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω ζαλισμένος, ενώ ο 48χρονος έφυγε για ένα καφενείο της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα όπου σύχναζε. Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, έπεσε ξανά στο έδαφος και κατέληξε, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα άλλων ψαράδων απλά να επιβεβαιώνει τον θάνατο του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε ότι προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο. Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα – Συνελήφθη ο δράστης

Τραγωδία στην Ηλεία: Η μάνα βρήκε νεκρό τον 19χρονο γιό της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Αμπελοκάμπου, του δήμου Ήλιδας, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός νεαρού μόλις 19 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το patrisnews.gr, νεκρό βρήκε το αγόρι η μητέρα του, όταν πήγε το πρωί να τον ξυπνήσει, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η γυναίκα σοκαρισμένη κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον 19χρονο ήταν ήδη πολύ αργά.Ο νεαρός ο οποίος σπούδαζε στην Καλαμάτα, ενώ παράλληλα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο δεν είχε παρουσιάσει κάποια αδιαθεσία το προηγούμενο βράδυ. Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα διενεργηθεί.

hleia

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share