Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 27χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ - Συνελήφθη ο οδηγός

Θρήνος...

28 Οκτωβρίου 2022 14:51
Φονικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 27χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ - Συνελήφθη ο οδηγός
Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπέκυψε στα τραύματα της η 27χρονη, η οποία το πρωί της Παρασκευής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σκηνικό αρχαίας τραγωδίας θυμίζει η Παλαιοχώρα Ημαθίας, μετά το θάνατο της 15χρονης Κατερίνας στο τραγικό τροχαίο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος παρέσυρε την 27χρονη πεζή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει αρχικά σοβαρά και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης όπου και κατέληξε. Ο 69χρονος ημεδαπός οδηγός συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Η γιαγιά και ο παππούς είδαν το κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση - Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα...» - Θρήνος για την 15χρονη Κατερίνα (Video)

Σκηνικό αρχαίας τραγωδίας θυμίζει η Παλαιοχώρα Ημαθίας, μετά το θάνατο της 15χρονης Κατερίνας στο τραγικό τροχαίο, το βράδυ της Παρασκευής. Ενώ, παραδόθηκε στις Αρχές ο 28χρονος συγχωριανός τους, οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, που τις παρέσυρε και τις εγκατέλειψε, ενώ χθες άγνωστοι γάζωσαν το σπίτι του με σφαίρες.

Η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και ο Στρατής Λημνιός βρέθηκαν στο χωριό και κατέγραψαν μαρτυρίες συγγενών.

"Έχουμε παγώσει. Το κοριτσάκι πήγε άδικα. Ο οδηγός είναι καλό παιδί. Πήρε το αμάξι και παρέσυρε τρία άτομα. Η γιαγιά και ο παππούς είδαν το κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα..."

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share