Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ξάνθη: 18χρονος άφησε έγκυο 12χρονη!

Καταδικάστηκε για παιδεραστία

28 Οκτωβρίου 2022 13:04
Φρίκη στην Ξάνθη: 18χρονος άφησε έγκυο 12χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης νεαρός από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών. Παράλληλα, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό στα χέρια των παιδοβιαστών

Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης καθώς η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν ν’ απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της ιδιαίτερης αυτής υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, με την κοπέλα να είναι τότε 12 χρόνων και ο νεαρός 18 χρόνων.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Διδυμότειχο με βάση τη Σαρία και στη συνέχεια έφυγαν για τη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες, όπως μεταδίδει το evros-news.gr.

Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια μέρα λιποθύμησε… Άμεσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της γερμανικής πόλης όπου διέμεναν και τελικά διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

18χρονος άφησε έγκυο 12χρονη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Σου στέλνω το iban... Της έβαλα 40 ευρώ» - Αποκαλυπτικά μηνύματα του 53χρονου με 33χρονο υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποτροπιασμό προκαλεί η συνομιλία μέσω μηνυμάτων που είχε κάνει με τον 33χρονο υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη, ο 53χρονος, παριστάνοντας τη 12χρονη. Παράλληλα, την ώρα που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ο 53χρονος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης στον Κολωνό, χειριζόταν τα social media της και απαντούσε προσποιούμενος πως είναι εκείνη. Μάλιστα, η εκπομπή «Live News» στο Mega μετέδωσε τον διάλογο που είχε με τον 33χρονο Α.Λ. που έχει προφυλακιστεί:

12χρονη: Σου στέλνω το iban. Nα δω την απόδειξη.

33χρονος: Από κοντά θα στα δώσω.

12χρονη: Τι από κοντά; Ώπα φίλε, θα μου στείλεις τώρα την απόδειξη να δω αν μπήκαν.

Δείτε το βίντεο:

«Της έβαλα 40 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό επειδή την πρώτη φορά μου είχε πάρει 70 ευρώ. Δεν συναντηθήκαμε δεύτερη φορά. Μου ζήτησε αποδεικτικό συναλλαγής, της είπα ότι τα χρήματα θα φανούν σε 3 ημέρες. Εκείνη μου απάντησε ''όχι το έχω κάνει και με άλλον και φαίνονται αμέσως'' και μετά ακύρωσα τη συναλλαγή» αναφέρει στην απολογία του ο 33χρονος.

Προφυλακιστέος ο 33χρονος

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος είναι ανάμεσα στα άτομα που έχουν κριθεί προφυλακιστέα για τη φρικτή υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Κατηγορείται για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ’ αμοιβή, κατηγορία την οποία αρνήθηκε, κατά την απολογία του.

Ο 33χρονος Α.Λ. συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (14/10) και εργάζεται ως υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη. Κατά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη.

Ωστόσο, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε δεν είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί και πως από τα τρία ραντεβού που είχε κλείσει μαζί του πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο. Έδωσε μάλιστα στο κορίτσι 50 με 70 ευρώ. Ακόμη, ο κατηγορούμενος προέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό ότι δεν ήξερε την ηλικία του παιδιού και νόμιζε πως ήταν 17 ετών.

Μάλιστα, επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα διανοητικό πρόβλημα. Ωστόσο, με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share