Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό, τι έγινε» - Συγκλονίζει η περιγραφή της 34χρονης που κατήγγειλε βιασμό ενώ περίμενε λεωφορείο στο Παλαιό Φάληρο

«Τον έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της»

27 Οκτωβρίου 2022 15:22
«Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό, τι έγινε» - Συγκλονίζει η περιγραφή της 34χρονης που κατήγγειλε βιασμό ενώ περίμενε λεωφορείο στο Παλαιό Φάληρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η περιγραφή της 34χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είπε μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», «ήμουν στη στάση και περίμενα για να πάω στη δουλειά μου. Ήρθε με μαχαίρι και έγινε ό, τι έγινε».

Η 34χρονη είπε ότι ο άνδρας την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο και ότι δεν ήταν κανείς εκεί.

Όπως τόνισε, «τον έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή της» και είπε ότι ήταν περίπου 40 ετών.

«Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία» υποστήριξε η 34χρονη, ενώ πρόσθεσε ότι «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου».

Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι άμα μιλήσω θα με σκοτώσει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο με το τατουάζ» σε στάσεις λεωφορείων - Φόβοι ότι μπορεί να βιάσει ξανά (video)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άντρα που μία 34χρονη γυναίκα από το Παλαιό Φάληρο κατήγγειλε για βιασμό. Το προφίλ του ατόμου που αναζητείται δείχνει στις Αρχές ότι πρόκειται για βιαστή που εάν δεν συλληφθεί άμεσα μπορεί να επαναλάβει τις φρικιαστικές πράξεις του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας αυτός προσέγγισε την 34χρονη στις 04:00 το πρωί σε πάρκο δίπλα από τη στάση λεωφορείου «Αγία Σκέπη» στην Ποσειδώνος, όπου η άτυχη γυναίκα περίμενε το λεωφορείο για να μεταβεί στην εργασία της στα Σπάτα. Μετά το βιασμό δεν τράπηκε σε φυγή αλλά προσέγγισε ξανά το θύμα (το οποίο επέστρεψε έντρομο στη στάση του λεωφορείου) για να του ζητήσει το κινητό του τηλέφωνο, γιατί -όπως είπε- «ήθελε να γίνει η κοπέλα του».

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι ο βιαστής να είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων, χωρίς όμως να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στη συλλογή υλικού από κάμερες, που θα μπορούσαν να είχαν καταγράψει το πρόσωπό του. Επίσης, γίνεται προσπάθεια συσχέτισης του περιστατικού με άλλα συμβάντα σεξουαλικών επιθέσεων, καθώς ο τρόπος δράσης του δείχνει άτομο που μπορεί να έχει επαναλάβει την πράξη.

Τα χαρακτηριστικά του δράστη

Οι αστυνομικοί έχουν διαμορφώσει μια εικόνα για τον δράστη από τις καταθέσεις των θυμάτων. Πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών, με ανάστημα 1,65 - 1,70 και αραιά καστανά μαλλιά. Έχει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο και τα ξημερώματα που βίασε την 34χρονη, φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο στενό τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Πλέον, οι έρευνες εστιάζονται στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής έτσι ώστε να εντοπιστεί ο δράστης από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ή από τη διαδρομή που ακολούθησε για να διαφύγει. Οι έρευνες είναι εντατικές έτσι ώστε να αποφευχθεί και νέο «χτύπημα» του δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share