Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική υπόθεση στο Διδυμότειχο: Καταδίκη νεαρού για παιδεραστία – Άφησε έγκυο 12χρονη

Είχαν τελέσει γάμο με βάση τη "Σαρία"

27 Οκτωβρίου 2022 14:55
Συγκλονιστική υπόθεση στο Διδυμότειχο: Καταδίκη νεαρού για παιδεραστία – Άφησε έγκυο 12χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκλονιστική υπόθεση που διαδραματίστηκε στο Διδυμότειχο έφτασε στο δικαστήριο το οποίο καταδίκασε έναν νεαρό για παιδεραστία που άφησε έγκυο 12χρονη.

Δείτε επίσης: Νέα φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Σεσημασμένος παιδόφιλος κακοποιούσε αδελφάκια 7 και 8 ετών - Τα δελέαζε με χρηματική αμοιβή

Συγκεκριμένα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης καταδίκασε την περασμένη εβδομάδα σε φυλάκιση 2 ετών με τριετή αναστολή, παρά την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα, έναν νεαρό από το Διδυμότειχο, με την κατηγορία της παιδεραστίας και των ασελγών πράξεων σε ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Ο νεαρός άσκησε έφεση κατά της απόφασης, καθώς η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ήταν να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών και λόγω των συνθηκών που αναλύθηκαν στην εκδίκαση της περίεργης αυτής υπόθεσης, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από χρόνια στο Διδυμότειχο και συνεχίστηκε στην Γερμανία όπου και άρχισε να… ξετυλίγεται το κουβάρι.

Άφησε έγκυο 12χρονη: Είχαν τελέσει γάμο με βάση τη “Σαρία” – Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκλονιστική υπόθεση στο Διδυμότειχο: Καταδίκη νεαρού για παιδεραστία – Άφησε έγκυο 12χρονη

Η ανήλικη που όπως και ο κατηγορούμενος είναι μουσουλμάνοι, ήταν τότε 12 χρόνων και ο νεαρός ήταν τότε 18 χρόνων. Τέλεσαν γάμο στο Διδυμότειχο με βάση την “Σαρία” και στη συνέχεια έφυγαν για την Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες. Εκεί η ανήλικη ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο και μια ημέρα… λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της εκεί γερμανικής πόλης, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι έγκυος.

Επειδή ήταν ανήλικη, ενημερώθηκε η γερμανική αστυνομία αλλά και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και αναζητήθηκαν οι συγγενείς της.

Όταν η οικογένεια της υποστήριξε ότι ήταν παντρεμένη με βάση την “Σαρία”, οι Γερμανοί στην αρχή γέλασαν και ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται αποδεκτό στην χώρα τους και η Εισαγγελία άσκησε δίωξη κατά του φερόμενου ως συζύγου της για παιδεραστία.

Μάλιστα διαβίβασε την δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα στην Ελλάδα και έτσι ασκήθηκε δίωξη και ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης, μια περιοχή που ως γνωστόν υπάρχουν χιλιάδες μουσουλμάνοι και εφαρμόζεται από αυτούς η “Σαρία” με την ανοχή του ελληνικού κράτους.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share