Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με την ανήλικη

Ποιος είναι ο πολιτικός και γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει;

27 Οκτωβρίου 2022 14:06
Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με την ανήλικη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκάλυψη «βόμβα» έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Δείτε επίσης: Σούσουρο στις φυλακές: Αλλάζουν κελί τον Ηλία Μίχο λόγω συμπεριφοράς - Πήγε στην φυλακή με 3.000 ευρώ στην τσέπη!

«Οι αρχές Ζήνα διερευνούν, δεν τα ερευνούμε εμείς έτσι. Υπάρχει λοιπόν αυτή η πληροφορία ότι διερευνούν ένα πολιτικό στέλεχος, πολιτικό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη μέχρι εκεί αυτό μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή», είπε η Ρία Τσοχαντάρη.

Φέρεται να έχει μιλήσει με το κοριτσάκι μέσα από αυτή την εφαρμογή που μιλούσε και με άλλους άντρες και πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και πολιτικό πρόσωπο της αντιπολίτευσης της κεντρικής σκηνής.

Αν βρέθηκε ή όχι με το κοριτσάκι οι αρχές θα δώσουν την απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αλλάζουν κελί στον 53χρονο για προκλητική συμπεριφορά – Τι συνέβη στις φυλακές

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δεκαήμερο στις φυλακές Γρεβενών ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό και άρχισαν τα προβλήματα.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Σου στέλνω το iban... Της έβαλα 40 ευρώ» - Αποκαλυπτικά μηνύματα του 53χρονου με 33χρονο υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη (Video)

Σύμφωνα με το protothema.gr, από τις πρώτες ημέρες ο 53χρονος, είχε προκλητική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές.

Ο 53χρονος, τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με ακόμα δύο κρατούμενους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να προκαλεί προβλήματα, καθώς το έπαιζε παράγοντας με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα στις φυλακές, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ.

Άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του, ενώ αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Μαζί θα προαυλίζονται η μητέρα της 12χρονης με την Πισπιρίγκου

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αλλάζουν κελί στον 53χρονο για προκλητική συμπεριφορά – Τι συνέβη στις φυλακές

Να προαυλίζονται μαζί στις φυλακές Κορυδαλλού, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό και η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών.

Μέχρι στιγμής οι δύο γυναίκες προαυλίζονταν μόνες τους, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να προαυλίζονται από κοινού. Έτι από τη Δευτέρα οι δυο γυναίκες θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αυλή των φυλακών.

«Σταυρώνουν» τη μητέρα της 12χρονης οι συγκρατούμενές της – Δεν την επισκέφθηκε κανείς στις φυλακές Κορυδαλλού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια. Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βιαζόταν συστηματικά από παιδόφιλους βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ για την ώρα κρατείται σε απομόνωση, όπως προβλέπεται μετά από μεταγωγές λόγω Covid αλλά και για λόγους ασφαλείας. Σημειώνεται ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί που είχε παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha, η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της παραμένει, σε σοκ και επαναλαμβάνει πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη της, αλλά και πως της λείπουν τα παιδιά της. Η ίδια προαυλίζεται μόνη της και για λίγη ώρα ενώ αναφέρει ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η 37χρονη γυναίκα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη στις φυλακές, ενώ δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, καθώς ακόμη κι από την απομόνωση μπορεί να ακούσει τις κραυγές και τις απειλές που ξεστομίζουν οι συγκρατούμενές της.

Η ίδια μάλιστα ζητά τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο μόνος τρόπος για να μαθαίνει τι συμβαίνει έξω είναι μέσω καρτοτηλεφώνου επικοινωνώντας με τους οικείους της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share