Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τους έπιασαν στα πράσα: 18.590 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσαν οι Αστυνομικές Αρχές (PHOTO)

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

27 Οκτωβρίου 2022 12:36
Τους έπιασαν στα πράσα: 18.590 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσαν οι Αστυνομικές Αρχές (PHOTO)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Κερατσινίου, συνελήφθησαν δυο άτομα κατά την ώρα του αδικήματος απο την Ελληνική Αστυνομία και πιο συγκεκριμένα από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Τα δύο άτομα αυτά, κατηγορούνται για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικά και ειδικότερα για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων.

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις για την επιδότηση του ρεύματος

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που εμπορεύονται λαθραία καπνικά προϊόντα στις περιοχές του Κερατσινίου και του Πειραιά, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Λαθραία τσιγάρα

Τι βρέθηκε


Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν και να τοποθετούν σε αυτοκίνητο κουτί που περιείχε 400 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Λαθραία Τσιγάρα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία-αποθήκη στο Κερατσίνι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18.190 πακέτα τσιγάρων και 1.692 συσκευασίες καπνού. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά των καπνικών προϊόντων.

Λαθραία τσιγάρα

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share