Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Μαθητής βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου!

Νέα φρικιαστική υπόθεση

26 Οκτωβρίου 2022 23:22
Σοκ στην Κρήτη: Μαθητής βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαθητής Λυκείου στο Ηράκλειο Κρήτης κατηγορείται για τον βιασμό μίας μαθήτριας γυμνασίου στις τουαλέτες του σχολείου, σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία.Παράλληλα, αποτροπιασμό προκαλεί η συνομιλία μέσω μηνυμάτων που είχε κάνει με τον 33χρονο υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη, ο 53χρονος, παριστάνοντας τη 12χρονη στην υπόθεση του Κολωνού.

Όπως αναφέρει το flashnews «η νέα φρικιαστική αυτή υπόθεση αναφέρεται σε μαθητή λυκείου του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να βίασε στις τουαλέτες του σχολείου μαθήτρια μικρότερης ηλικίας από το γυμνάσιο.

Πράξη την οποία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας παραδέχτηκε και ο ίδιος δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος ενώπιον των καθηγητών του σχολείου!

Το φρικιαστικό περιστατικό πήρε τεράστια διάσταση όπως αναμενόταν στην μαθητική κοινότητα αλλά και στον κύκλο των εκπαιδευτικών, με το σχολείο να ενημερώνει τις αρχές για το περιστατικό. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται.

Μαθητής βίασε ανήλικη στις τουαλέτες του σχολείου

Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο όπως ήταν αναμενόμενο με συνοπτικές διαδικασίες,ενώ οι συμμαθητές του είναι ανάστατοι από το άκρως δυσάρεστο συμβάν».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο- τρεις φορές! Θυμάμαι...» - Η κατάθεση της ανήλικης που έστειλε τους 3 στη φυλακή (Video)

Χωρίς καμία επιφύλαξη, πως όχι μόνο τους συνάντησε αλλά ότι προχώρησαν και σε σεξουαλικές πράξεις, κατέθεσε η 12χρονη για τους τρεις νέους προφυλακισθέντες, μετά τον 53χρονο και τον 42χρονο, για την υπόθεση του βιασμού της στον Κολωνό, τους οποίους και αναγνώρισε, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τρεις φορές συναντήθηκε με τον 34χρονο Ε.Κ, τον οποίο εντόπισε και προσέγγισε πρώτος ο 53χρονος, παριστάνοντας την ίδια. Παράλληλα, ο αστυνομικός φέρεται να γνώριζε πώς ήταν ανήλικη, ενώ έχει υπηρετήσει στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου.

«Τον αναγνωρίζω. Έχουμε βρεθεί ερωτικά δύο-τρεις φορές. Θυμάμαι το μικρό του όνομα και ότι είχε μαύρη BMW. O 53χρονος τον είχε βρει μέσω της εφαρμογής και μετά μιλούσαμε μέσω viber», είπε η 12χρονη.

Αρνούνται τους βιασμούς

Οι τρεις προφυλακισμένοι, από την πλευρά τους, αρνούνται τους βιασμούς, με τον 34χρονο Ε.Κ να ισχυρίζεται πως την συνάντησε δύο φορές, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με την κοπέλα.

«Την πρώτη φορά που την συνάντησα στα Σεπόλια αντίκρισα μια νεαρή γυναίκα, περιποιημένη, βαμμένη, που στα μάτια μου φαινόταν μεγαλύτερη από 17 ετών. Αμέσως μου ζήτησε το ποσό των 60 ευρώ για να το δώσει στην μητέρα της, στην οποία και το παρέδωσε. Λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας, αυτοβούλως ανεχώρησα από τη συνάντηση χωρίς καμία σεξουαλική επαφή», ισχυρίσθηκε.

Ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη όταν η μικρή, βλέποντας τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισε λέγοντας:

«Είναι ο (…) και έχει ένα Ford γκρι παλιό. Έχουμε βρεθεί ερωτικά μέσα στο αμάξι του περισσότερες από μια φορές. Κι εκείνος μου έδινε γύρω στα 50 ευρώ τη φορά».

Ο 33χρονος Α.Λ. παραδέχτηκε ότι συνάντησε την ανήλικη μία φορά, αλλά ούτε εκείνος ομολόγησε ότι προχώρησε σε σεξουαλική πράξη μαζί της.

«Όταν ήρθε στο αμάξι, ήταν βαμμένη και φαινόταν για 17 ετών. Της είπα να πάμε σε ξενοδοχείο, αλλά μου είπε όχι. Μου είπε να της δώσω 70 ευρώ να τα πάει στη μητέρα της και θα γυρνούσε πίσω. Δεν γύρισε κι εγώ μετά από λίγο έφυγα», κατέθεσε.

Τα μηνύματα με τον 36χρονο

Η 12χρονη θυμάται να συναντήθηκε με τον 36χρονο Ν.Κ. μόνο μία φορά, ο οποίος και αυτός κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές σήμερα, Τετάρτη.

«Μια φορά συναντήθηκα με τον (…). Δεν ξανασυναντηθήκαμε, γιατί εγώ δεν ήθελα. Εκείνος εμφανίστηκε και πάλι μέσα από την εφαρμογή. Θυμάμαι ότι έχει μια γκρι BMW. Και ναι, αναγνωρίζω πως αυτή η BMW στη φωτογραφία είναι το αυτοκίνητό του».

Ο 36χρονος Ν.Κ. αρνείται και τις συναντήσεις, αλλά ακόμα και τις συνομιλίες μέσω viber με την 12χρονη.

«Την γνώρισα μέσω Blindchat, μου είπε ήταν 17 στα 18. Μου έστειλε φωτογραφία, αλλά της είπα ότι φαίνεται μικρότερη από αυτό που μου είχε πει», δήλωσε υποστηρίζοντας πως δεν συνέχισε τη συνομιλία.

«Δεν της έστελνα μηνύματα και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ τηλέφωνα», προσέθεσε.

Ωστόσο, σε μηνύματα που αποκαλύπτει το Live News, φαίνεται πως όχι μόνο είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα, αλλά μέσω μηνυμάτων κανόνισαν και την συνάντηση.

12χρονη: Στις 17:00 στα Σεπόλια με το αμάξι.

Ν.Κ: Και θα πάμε αλλού;

12χρονη: Σε ένα σημείο που δεν έχει κόσμο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share