Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω ρε π... να το ξέρεις» - Οι φωτογραφίες με όπλα & οι απειλές της 38χρονης σε πρώην σύντροφό της (Video)

«Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα»

26 Οκτωβρίου 2022 18:01
Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω ρε π... να το ξέρεις» - Οι φωτογραφίες με όπλα & οι απειλές της 38χρονης σε πρώην σύντροφό της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό στo Ηράκλειο έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 26/10 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης εξασφάλισε αποκλειστικά για την εκπομπή τα απειλητικά μηνύματα της 38χρονης σε πρώην σύντροφό της που προκαλούν σοκ. Παράλληλα, στην Κρήτη βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και η δημοσιογράφος Εύη Γιαρκιά και μίλησε με την μητέρα της 38χρονης.

«Θα σε σκοτώσω ρε π... να το ξέρεις» - Αναλυτικά τι του έστελνε μετά τον χωρισμό τους

«Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή.

Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μη ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου.

Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις»

Η 38χρονη χρησιμοποιούσε χυδαία λόγια και βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ τον απειλούσε ευθέως ότι θα τον σκοτώσει. Τα όσα ανέφερε στα μηνύματά της προκαλούν ανατριχίλα.

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα.

Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί.

Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά.»

Τα όπλα και οι απειλές

Η 38χρονη μέσα από τα μηνύματά της φαίνεται ότι ξερνούσε κάθε όριο. Μάλιστα, δεν δίσταζε να στέλνει φωτογραφίες με όπλα στον πρώην σύντροφό της. Σε κάποιες από αυτές απεικονίζεται κι ένα γυναικείο χέρι να ακουμπά τη σκανδάλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share