Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ζεύγος Παπαχαραλάμπους - Είχαν χάσει τον γιο τους

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή στο Περιστέρι

26 Οκτωβρίου 2022 14:41
Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ζεύγος Παπαχαραλάμπους - Είχαν χάσει τον γιο τους
Πηγή φωτογραφίας: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θεόδωρος Παπαχαραλάμπους και η γυναίκα του Αικατερίνη σκοτώθηκαν τη Δευτέρα (24/10) σε τροχαίο που έγινε στην Αθηνών Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων.

Στο τροχαίο ενεπλάκησε και μία μοτοσυκλέτα της οποίας ο οδηγός σκοτώθηκε και αυτός. Η τραγική αυτή είδηση έρχεται περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του γιου τους Σπύρου Παπαχαραλάμπους. Το ζεύγος Παπαχαραλάμπους ήταν ιδιοκτήτες ενός από τα παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία στο Περιστέρι που έχουν περάσει αμέτρητοι συμπολίτες μας.

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Η γιαγιά και ο παππούς είδαν το κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση - Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα...» - Θρήνος για την 15χρονη Κατερίνα (Video)

Σκηνικό αρχαίας τραγωδίας θυμίζει η Παλαιοχώρα Ημαθίας, μετά το θάνατο της 15χρονης Κατερίνας στο τραγικό τροχαίο, το βράδυ της Παρασκευής. Ενώ, παραδόθηκε στις Αρχές ο 28χρονος συγχωριανός τους, οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου, που τις παρέσυρε και τις εγκατέλειψε, ενώ χθες άγνωστοι γάζωσαν το σπίτι του με σφαίρες.

Η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και ο Στρατής Λημνιός βρέθηκαν στο χωριό και κατέγραψαν μαρτυρίες συγγενών.

"Έχουμε παγώσει. Το κοριτσάκι πήγε άδικα. Ο οδηγός είναι καλό παιδί. Πήρε το αμάξι και παρέσυρε τρία άτομα. Η γιαγιά και ο παππούς είδαν το κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα..."

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Δεν έτρεχα, δεν ήπια, δεν κατάλαβα ότι παρέσυρα τη 15χρονη» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο 28χρονος Ρομα (Video)

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Ότι δεν ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ υποστηρίζει ο 28χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι εγκατέλειψε σε τροχαίο δυστύχημα μια 15χρονη και τραυμάτισε την 11χρονη αδερφή της και τη μητέρα τους στην Ημαθία.

Συνοδεία του δικηγόρου του παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ο 28χρονος που κατηγορείται για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδερφής της και της μητέρας των δύο ανηλίκων.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία, με τον 28χρονο οδηγό να εξαφανίζεται από το σημείο της τριπλής παράσυρσης και να παραμένει άφαντος τα επόμενα 24ωρα, αποφεύγοντας τη σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.

«Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο νομικός του παραστάτης, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, σχολιάζοντας την απόφασή του να εμφανιστεί σήμερα στους αστυνομικούς.

Όπως πρόσθεσε μάλιστα ο δικηγόρος του, δεν κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, κάτι που θα συμβεί όταν περατωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη με εισαγγελική εντολή.

Aρνείται ότι ήταν μεθυσμένος

Ο 28χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και αρνείται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως επίσης ότι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Υποστηρίζει δε – δια του συνηγόρου του – ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία 24ωρα, πάντα κατά τον δικηγόρο του, βρισκόταν στα πεθερικά του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της «έκρυθμης κατάστασης» στον οικισμό της Παλαιόχωρας όπου ζει μόνιμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share