Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με 38χρονο Ταγματάρχη που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο

Εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για πλήρη έρευνα

26 Οκτωβρίου 2022 10:28
Σάλος με 38χρονο Ταγματάρχη που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 38χρονος Ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος Ταγματάρχης συνελήφθη στα Βόρεια Προάστια με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας» σε βάρος ενός 15χρονου.

Ο 38χρονος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στον 15χρονο, που καθόταν σε παγκάκι, όταν ο νεαρός κατάφερε να τον απωθήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Μάριου Αθανασίου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην εφηβεία.

Σάλος με 38χρονο Ταγματάρχη που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 15χρονο
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στην Στρατονομία, η οποία τον οδήγησε στο Στρατοδικείο απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.

Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 42χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη (video)

Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη αναβλήθηκε επειδή απουσίαζε η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δικαστεί σήμερα και γι’ αυτό δέχθηκε να διαβαστεί η ένορκη κατάθεση της καταγγέλλουσας μητέρας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, η ανήλικη – 15,5 ετών σύμφωνα με τη δικογραφία – την κάλεσε στο τηλέφωνο μεταφέροντάς της έντρομη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 42χρονο.

Την προσκάλεσε για καφέ

Όπως φέρεται να της μετέφερε η ανήλικη, εκείνος την προσκάλεσε για καφέ και στη συνέχεια την μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε απόμερη περιοχή των Βασιλικών όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ανήλικη – κατά την μητέρα της – αρνήθηκε, φώναξε δυνατά και τότε τη γύρισε πίσω στο σημείο της αρχικής τους συνάντησης, προτρέποντάς την όμως να μην μιλήσει σε κανένα. Όπως ανέφερε η μητέρα, τον 42χρονο τον γνωρίζει χρόνια από το οικογενειακό της περιβάλλον. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης για κρείσσονες αποδείξεις, για να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η μητέρα.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Παρέμβαση του ΕΣΡ για την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης – Η επιστολή του Γιάννη Οικονόμου

Παρέμβαση για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια πραγματοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Η παρέμβαση αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της φρικώδους υπόθεσης με το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να τονίζει πως ερευνά «νομικά και ουσιαστικά αν διαπράχθηκαν και διαπράττονται αδικήματα εις βάρος των θυμάτων».

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις «φωτιά» από Όθωνα Παπαδόπουλο: «Με προσέγγισαν 7 άνδρες και είπαν πως συνομιλούσαν με τη 12χρονη»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Αθανάσιος Κουτρομάνος αναφέρεται ότι έχουν ήδη οριστεί εισηγητές που μελετούν νομικά αλλά και ουσιαστικά εάν διαπράχθηκαν αδικήματα ή και συνεχίζουν να διαπράττονται εις βάρος των θυμάτων. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη (10/10) με επιστολή του προς το ΕΣΡ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε ζητήσει την άμεση παρέμβαση της Ανεξάρτητης Αρχής για τον χειρισμό της υπόθεσης της 12χρονης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share