Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλήρωση Τζόκερ: Η «ατυχία» με τα 5άρια και ο μεγάλος νικητής των 4,3 εκατ. ευρώ στην Λεμεσό

Στην Κύπρο το τυχερό δελτίο

26 Οκτωβρίου 2022 08:17
Κλήρωση Τζόκερ: Η «ατυχία» με τα 5άρια και ο μεγάλος νικητής των 4,3 εκατ. ευρώ στην Λεμεσό
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με 4,3 εκατ. ευρώ έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Αυτό πρέπει να κάνει και ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης του Τζόκερ, ο οποίος μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς και έγινε πλουσιότερος κατά 4 περίπου εκατομμύρια.

Αυτή τη φορά το τυχερό δελτίο έπεσε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Ο τυχερός, λοιπόν, της 2510ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε το ποσό των 4.325.334,07 ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία στα 5άρια, οι τυχεροί θα μπορούσαν να θεωρηθούν και λίγο… άτυχοι, αφού θα πάρουν το ποσό των 2.656 ευρώ έκαστος. Στη συγκεκριμένη κατηγορία βρέθηκαν 28 επιτυχίες. Στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 27/10, το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Κλήρωση Τζόκερ (25/10): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 4.300.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (25/10) η κλήρωση του Τζόκερ (2510) που μοιράζει στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας 4.300.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, δείτε τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν την Κυριακή (23/10).

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 7, 8, 20, 41 και Τζόκερ το 14.

κληρωση-τζοκερ-τυχεροι-αριθμοι-26-10

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών:

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share