Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βασανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου! Την έδειραν και την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι... Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της» - Καταγγελίες Αλέξη Κούγια

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί η 34χρονη

25 Οκτωβρίου 2022 10:46
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Βασανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου! Την έδειραν και την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι... Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της» - Καταγγελίες Αλέξη Κούγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια προκειμένου να ενημερωθεί από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί και αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, η οποία ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, κατηγορείται για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη Μαλένας και Ιριδας.

«Βασανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου! Την έδειραν και την έβαλαν να υπογράψει χαρτί ότι... Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της»

«Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της κυρίας κατηγορουμένης» είπε ο Αλέξης Κούγιας και υποστήριξε εκ νέου πως «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση». Ισχυρίστηκε δε πως έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε». Επίσης χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα» - Όλα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον έκαναν να αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Αν δεν μπορούσε να κερδηθεί η υπόθεση δεν θα την αναλάμβανα» τονίζει. Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε πως «αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο την Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει» για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Ενοχλήθηκα για πρώτη φορά για την υπόθεση αυτή, να την αναλάβω όταν ξεκίνησε. Και μάλιστα ήθελαν και οι δύο. Και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Εκείνο το χρονικό διάστημα έπασχα ήδη από καρκίνο και είχα την ευθύνη της υποθέσεως Λιγνάδη, της υποθέσεως της Folie Folie, της υποθέσεως Τοπαλούδη, την δίκη της Μάνδρας, ενώ στο προσκήνιο είχε έρθει και η υπόθεση του Άλκη Καμπανού» είπε αρχικά.

«Εκείνο που με είχε ενοχλήσει, ενώ δεν υπήρχε καν δικογραφία σε συγκεκριμένες εκπομπές, στις οποίες είχαν εμφανιστεί κι εκείνη και ο άνδρας της, είχαν αρχίσει να χτίζουν μια διαδικασία ενός δικαστηρίου. Μόνο με το γεγονός ότι μια μητέρα είχε θρηνήσει τρία παιδιά και ότι αυτό πρέπει να είναι αφύσικο.

Όταν άρχισαν να με ενοχλούν να αναλάβω την υπόθεση, είχα πει πως δεν προλαβαίνω. Άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο, δικηγόρους που γνωρίζουν ότι τους προωθούν συγκεκριμένες εκπομπές να εμφανίζονται ξαφνικά ως υπερασπιστές. Τότε είπα, ότι κάτι γίνεται εδώ» πρόσθεσε.

«Όταν άρχισε να παίρνει νομική μορφή η υπόθεση, άρχισα να βλέπω ότι αυτοί οι δικηγόροι που εμφανίζονταν ως δικηγόροι, την μία ημέρα εμφανίζονταν στον ανακριτή και στην συνέχεια να παραιτούνται, αφού είχαν δώσει την δικογραφία σε συγκεκριμένα άτομα και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς ήταν κοινοί.

Και ξαφνικά έβλεπα την δικογραφία της Πισπιρίγκου, που μόνο ο δικηγόρος θα μπορούσε να την είχε να βρίσκεται σε συγκεκριμένους χώρους δημοσιότητος» περιέγραψε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share