Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Με έχει παρενοχλήσει σ@ξου@λικ@ ο 53χρονος» - Αποκαλύψεις από κάτοικο της περιοχής για την δράση του (Video)

«Άρχισε να φλερτάρει και στη συνέχεια έγινε πιο εκχυδαϊσμένο το φλερτ του»

25 Οκτωβρίου 2022 09:34
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Με έχει παρενοχλήσει σ@ξου@λικ@ ο 53χρονος» - Αποκαλύψεις από κάτοικο της περιοχής για την δράση του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πελάτισσα του καταστήματος του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία δήλωσε ότι την έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά! Παράλληλα, το κουβάρι της υπόθεσης με τους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό προσπαθούν να ξετυλίξουν πλήρως οι αστυνομικοί με τα νέα στοιχεία να «καίνε» τον 53χρονο αλλά και να δείχνουν νέες συλλήψεις τα επόμενα 24ωρα.

«Με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Κάθε φορά που έμπαινα στο μαγαζί του, σφιγγόταν το στομάχι μου» αναφέρει πελάτισσα του καταστήματος του Ηλία Μίχου, που μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Με έχει παρενοχλήσει σ@ξου@λικ@ ο 53χρονος»

Η κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης «Ξεκίνησε να γίνεται διαχυτικός. Άρχισε να εκφράζεται πιο απρεπώς. Άρχισε να φλερτάρει και στη συνέχεια έγινε πιο εκχυδαϊσμένο το φλερτ του».

Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε δει τη 12χρονη στο μαγαζί του 53χρονου, αλλά πως υπάρχουν φήμες για σεξουαλική παρενόχληση και άλλου παιδιού. Ακόμα ανέφερε ότι το βανάκι του 53χρονου, το οποίο το πρωί θα έπρεπε να κάνει μεταφορές, ήταν πάντα εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ εξαφανιζόταν.

«Το έχω συζητήσει και με άλλες γυναίκες στη γειτονιά, αυτό που βίωνα εγώ, μια παρενόχληση σε ενήλικη όμως γυναίκα, απέχει έτη φωτός από το ανήλικο. Ανοίγουν όμως στόματα και ακούγεται και από άλλες γυναίκες ότι είχαν δεχτεί παρενόχληση. Έχω μια πληροφορία και για άλλο παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share