Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε!» - «Ραγίζει» καρδιές η γιαγιά της 15χρονης (Video)

Άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος οδηγός

24 Οκτωβρίου 2022 14:48
Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε!» - «Ραγίζει» καρδιές η γιαγιά της 15χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: «Ραγίζει» καρδιές η γιαγιά της 15χρονης στην Ημαθία που «έχασε» τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό.

«Το'φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου», λέει η ηλικιωμένη με λυγμούς. Την ίδια ώρα, η νύφη και η άλλη εγγονή της, που επίσης παρασύρθηκαν στο τροχαίο, δίνουν τη δική τους «μάχη» στο νοσοκομείο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ημαθίας από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Παλαιοχώρα το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας 28χρονος οδηγός που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε μια μητέρα με τις δύο ανήλικες κόρες της, 12 και 15 ετών.

Το μεγαλύτερο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ η 37χρονη μητέρα με τη 12χρονη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η γιαγιά των δύο κοριτσιών και πεθερά της 37χρονης ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξέσπασε σε λύγμους:

"Εγώ τα μεγάλωσα. Το ' φαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου... Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το "μπαμ" που την έκανε, στον αέρα πέθανε... Το κομμάτιασε το παιδί... Το είδα εγώ με τα μάτια μου, σαν το σκυλί ήτανε."

«Από το πρωί έπινε και έτρεχε με τα αυτοκίνητα»

Ο φερόμενος δράστης του θανατηφόρου τροχαίου που στέρησε τη νιότη στη 15χρονη Κατερίνα και έστειλε στο νοσοκομείο τη μητέρα και την αδελφή της έχει ταυτοποιηθεί όμως δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 28χρονο Ρομά από την ίδια περιοχή με τα θύματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι απέκτησε πρόσφατα το αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυρε τη μητέρα και τις δύο κόρες της, ενώ συνήθιζε να πίνει και να τρέχει με με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της περιοχής, σύμφωνα με τη γιαγιά του θύματος.

«Από το πρωί έπινε και έτρεχε με γρήγορα αυτοκίνητα μέσα στο χωριό. Πήγε η μαμά με τις κόρες της να πάρουν ένα ψωμάκι και στο γυρισμό τους πέταξε όλους,, έτρεχε με 200 χλμ. Από μικρό παιδί έτρεχε με τα αυτοκίνητα μέσα στο χωριό. Να βρεθεί και να τιμωρηθεί, μου σκότωσε το παιδί», πρόσθεσε η γιαγιά.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μητέρας και του άλλου παιδιού

Η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας.

Όσον αφορά την 12χρονη που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως γνωστοποίησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του νοσοκομείου.

Άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος οδηγός

Άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το αυτοκίνητο το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.Το σπίτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης ήταν άδειο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share