Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγρίνιο - Τρομοκρατική ενέργεια: Επιχείρηση μολότοφ σε σπίτι

Όλες οι εξελίξεις

24 Οκτωβρίου 2022 09:45
Αγρίνιο - Τρομοκρατική ενέργεια: Επιχείρηση μολότοφ σε σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φόβο προκάλεσαν σε μια οικογένεια το Σαββατο το βράδυ άγνωστης ταυτότητας άντρες που εξαπέλυσαν δυο μολότοφ στο σπίτι τους. Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Η οικογένεια κατοικεί στην Οδό Ιωνίας κοντά στο πάρκο του Αγρινίου.

Ενημερωθείτε επίσης για την χθεσινή τηλεθέαση των αγαπημένων σου εκπομπών

Η πρώτη μολότοφ ανεφλέγη μπροστά στην είσοδο του σπιτιού προκαλώντας ζημιές περιορισμένης έκτασης, ενώ η δεύτερη έπεσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, ευτυχώς χωρίς να σπάσει. Στο σπίτι έφτασε αμέσως ένα πυροσβεστικό όχημα που δεν χρειάστηκε να επέμβει και αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλεξαν τα σπασμένα μπουκάλια και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ πήραν καταθέσεις από τους ενοίκους για να διαπιστώσουν αν είχαν διαφορές με κάποιους που θα η΄θελαν να τους κάνουν κακό.

Επίθεση με μολότοφ σε σπίτι στο Αγρίνιο

Τραυματίας από κροτίδα

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 47χρονος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από κροτίδα έξω από το γήπεδο της πόλης, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Το τραύμα ήταν επιφανειακό και ο 47χρονος αποχώρησε, αφού πρώτα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share