Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Ξέσπασε ο προπονητής του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο - «Με τρελαίνει αυτό το πράγμα» (Video)

«Έπεσα από τα σύννεφα, εξεπλάγην, δεν περίμενα αυτό το πράγμα»

23 Οκτωβρίου 2022 12:56
Αγρίνιο: Ξέσπασε ο προπονητής του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο - «Με τρελαίνει αυτό το πράγμα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγρίνιο: Σοκαρισμένος δηλώνει ο προπονητής του 28χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε αγόρι 4 ετών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι.

Ο Νίκος Μιμηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τον 28χρονο κι ανέφερε: «Εγώ ήμουν προπονητής του το ’20 στην ΑΕ Μεσολογγίου, είχα την ατυχία με τα γεγονότα που διαβάζω, να έχω ποδοσφαιριστή τον συγκεκριμένο που κατηγορείται για αυτό το θέμα».

«Με τρελαίνει αυτό το πράγμα»

Και τόνισε ο κ. Μιμηγιάννης: «Εκείνο που με τρελαίνει είναι ότι αυτό το «έγκλημα» θα το πω, γιατί δεν είναι κάτι άλλο, το διέπραξε όταν ήταν φαντάρος, και εκείνο που με τρελαίνει είναι ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήμουν εγώ προπονητής του στην συγκεκριμένη ομάδα»

Ο προπονητής του 28χρονου τον περιέγραψε σαν ένα ήρεμο χαρακτήρα και τυπικό με τις προπονήσεις και δηλώνει σοκαρισμένος, συγκεκριμένα δηλώνει ο προπονητής «έπεσα από τα σύννεφα, εξεπλάγην, δεν περίμενα αυτό το πράγμα».

Οικονόμου για την υπόθεση του 28χρονου στο Αγρίνιο: Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το οτι ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κος. Γιάννης Οικονόμου σε ανακοίνωση τύπου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις υποθέσεις βιασμών που απασχολούν την κοινωνία σήμερα και γιατί πολλοί απο τους παραβάτες έχουν ακόμα την ελευθερία τους.

Πολλές ήταν οι ερωτήσεις που δέχθηκε για τα θέματα ειδικά της εγκληματικότητας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε για το θέμα που συζητά η κοινωνία και έχει να κάνει με το γεγονός ότι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια σε ανήλικο και συγκεκριμένα ένας 28χρονος στο Αγρίνιο, παρά το γεγονός ότι με εισαγγελική εντολή έχουν δοθεί τα στοιχεία του στη δημοσιότητα, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου είπε ότι το θέμα αυτό έχει απασχολήσει και την κυβέρνηση και διερευνάται.

«Οι αρχές ασφαλείας πρέπει να το απαντήσουν καθαρά και με σαφήνεια. Είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, αν αποδειχθεί, και νομίζω ότι πρέπει να επανέλθουμε πολύ σύντομα. Παρακολουθούμε το ζήτημα και θα έχουμε σύντομα απαντήσεις. Κι εγώ το παρατήρησα και όλοι μας. Είναι μια περίεργη εξέλιξη και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share