Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος που του έριξε καυστικό υγρό η σύζυγός του! Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του - Το βαρύ ποινικό παρελθόν του (Video)

Ανέβασε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα η σύζυγος που αναζητείται

22 Οκτωβρίου 2022 15:24
Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο 36χρονος που του έριξε καυστικό υγρό η σύζυγός του! Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του - Το βαρύ ποινικό παρελθόν του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό σήμερα τα ξημερώματα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άνδρας φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ αφού δέχθηκε επίθεση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του με καυστικό υγρό.

«Ελέγχεται διαρκώς η κατάσταση-Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ.

Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Γνωστός στις Αρχές ο σύζυγος - Είχε εμπλακεί σε αιματηρή ληστεία στο Creta Maris

Η 38χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της και είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 36χρονος έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, ο 36χρονος φέρεται να είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού, χωρίς να τον τραυματίσει. Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

Οι ληστείες της σπείρας

Η τριμελής συμμορία είχε διαπράξει σωρεία από ένοπλες ληστείες από το 2012 ως το 2015, με κυριότερη την απόπειρα στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

  • 1η Αυγούστου 2012: Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο ενός 45χρονου μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Δήμο Χερσονήσου και με την απειλή όπλων και άσκησης σωματικής βίας, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κλέψει τρεις μέρες πριν από το Ηράκλειο και του έβαλαν φωτιά.
  • 9 Ιουνίου 2014: Με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, οι δράστες λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο ενός 38χρονου στον Δήμο Μαλεβιζίου και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 400.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει δέκα ημέρες πριν από το Ηράκλειο και το πυρπόλησαν, ενώ κατά τη διαφυγή τους μετά την ληστεία έκλεψαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο επίσης έβαλαν φωτιά.
  • 12 Φεβρουαρίου 2015: Οι κακοποιοί προσπάθησαν να ληστέψουν άλλο ένα κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 47χρονου στην πόλη του Ηρακλείου με την απειλή δύο Καλάσνικοφ και ενός πυροβόλου όπλου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, εισέβαλαν σε ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψαν 5.800 ευρώ με την απειλή όπλων και την χρήση βίας.
  • 12 Φεβρουαρίου 2015: Την ίδια ημέρα, οι τρεις ληστές εισέβαλαν σε άλλο ένα σούπερ μάρκετ στο Γάζι Ηρακλείου και με την απειλή όπλων έκλεψαν 7.800 ευρώ, ενώ το ίδιο βράδυ "χτύπησαν" ένα βενζινάδικο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, άρπαξαν 610 ευρώ και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει λίγες ημέρες πριν και του έβαλαν φωτιά
  • 3 Απριλίου 2015: Οι ληστές εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ενός 43χρονου και μιας 41χρονης σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και με την απειλή όπλων έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά συνολικής αξίας 100.070 ευρώ, ενώ μετά τη διαφυγή τους έβαλαν στο Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει την ίδια ημέρα για τη ληστεία.
  • 5 Μαΐου 2015: Δύο από τους τρεις δράστες, αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει από αγροτική τοποθεσία στο δήμου Ηρακλείου και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, όπως αναφέρει το protothema.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share