Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οργή Αγγελικής Νικολούλη: «Αλλάξτε το... επιτέλους» (Video)

Τα "πήρε άγρια" η παρουσιάστρια

22 Οκτωβρίου 2022 09:17
Οργή Αγγελικής Νικολούλη: «Αλλάξτε το... επιτέλους» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την απάντηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας για ποιο λόγο σταμάτησε η συνεργασία της με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Στην εκπομπή ακούστηκαν όλα τα στοιχεία που τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας και, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, είναι μια υπόθεση που όσο περνάνε οι ημέρες γίνεται όλο και πιο «σκοτεινή», ενώ σημείωσε πως όσο η έρευνα προχωράει τόσο θα αποκαλύπτονται πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην έξαρση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά.

Όπως είπε, μάλιστα, έχουν αποκαλυφθεί 10 παρόμοιες υποθέσεις μέσα σε 20 ημέρες, με την ίδια να εκφράζει την οργή της και να ξεσπά καθώς σε τουλάχιστον μια από αυτές τις περιπτώσεις ο δράστης ήταν στη φυλακή καταδικασμένος για σχετικά αδικήματα και όταν βγήκε έκανε πάλι τα ίδια.

«Αλλάξτε το νόμο, επιτέλους. Να γίνει πιο σκληρός για όλους αυτούς» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share