Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέτρος Μίχος κατά του 53χρονου που χρησιμοποιούσε τη συνωνυμία τους – «Θα πληρώσει»

«Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο»

21 Οκτωβρίου 2022 12:08
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέτρος Μίχος κατά του 53χρονου που χρησιμοποιούσε τη συνωνυμία τους – «Θα πληρώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενοχλημένος είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Πέτρος Μίχος με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να χρησιμοποιούσε τη συνωνυμία του και ισχυριζόταν ότι έχει συγγένεια με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Εισαγγελική παρέμβαση για το πρόσφατο συμβάν με τον Γιώργο Λιάγκα! Ραγδαίες εξελίξεις

Ο Πέτρος Μίχος μίλησε στη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου και το Πρωινό και τόνισε πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την πλαστή συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση. Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι «ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο». Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο. Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει» δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.

Μπελάδες με τη Δικαιοσύνη για τον Γιώργο Λιάγκα - Εξελίξεις για τον παρουσιαστή

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σκοπός της έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της On Time. Υπενθυμίζεται, ότι ο Απόστολος Λύτρας προανήγγειλε νέες συλλήψεις.

Την Τετάρτη 19/10, στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες από τη 12χρονη και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης του Κολωνού που προφυλακίστηκε.

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα.

Στη χθεσινή εκπομπή 20/10, ο Γιώργος Λιάγκας «τα μάζεψε».

«Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία.

Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ.

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share