Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 42χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη

Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης

21 Οκτωβρίου 2022 11:40
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 42χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία 14χρονης ότι την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Δείτε επίσης: Σεπόλια: Τι αποκαλύπτουν ιερείς για τον «θεοσεβούμενο» βιαστή του 12χρονου παιδιού - Σοκαρισμένη η κοινωνία (video)

Η ανήλικη αποκάλυψε, όσα είχαν προηγηθεί, στους γονείς της, οι οποίοι στη συνέχεια απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Ακολούθησε η σύλληψη του 42χρονου με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να τελέστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 42χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 14χρονη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο 42χρονος επικοινωνούσε με την 14χρονη και έπεισε το παιδί να βρεθούν στην περιοχή των Βασιλικών. Όταν τελικά την συνάντησε της πρότεινε να μπει στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από το χωριό.

Εκεί άρχισε να την αγκαλιάζει και να τη φιλάει. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα σε όλους τους εμπλεκόμενους

Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στον Κολωνό, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον βιασμό στον Κολωνό: «Είναι ευκαιρία να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους παιδεραστές»

Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως “πελάτης” του, αλλά και “κάθε άλλον υπεύθυνο” που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’εξακολούθηση.

Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share