Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόδος: 19χρονη Αγγλίδα τουρίστρια καταγγέλει βιασμό απο 20χρονο ημιδαπή

Τι εξομολογήθηκε;

20 Οκτωβρίου 2022 15:01
Ρόδος: 19χρονη Αγγλίδα τουρίστρια καταγγέλει βιασμό απο 20χρονο ημιδαπή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και δυο μέρες περιέργια έχει προκαλλέσει η καταγγελία της 19χρονης Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό από σχεδόν συνομίλικό της στην Ρόδο.

Μάθε επίσης εδώ αν λήγει το μέλι και πως θα το ξεχωρίζεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από προχθές έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού που καταγγέλθηκε από μια 19χρονη Αγγλίδα η οποία ωστόσο δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξη του καταγγελλόμενου!
Χθες σύμφωνα με τις πληροφορίες η 19χρονη, που αρχικώς κατήγγειλε βιασμό στο ΑΤ Αρχαγγέλου, επρόκειτο να δώσει και νέα κατάθεση παρουσία ψυχολόγου.

Καταγγελία βιασμού απο 19χρονη Αγγλίδα

Η 19χρονη την 17η Οκτωβρίου 2022 μετέβη σε ένα club στο Φαληράκι με μια ομοεθνή φίλη της. Εκεί συνάντησαν έναν ημεδαπό τον οποίο είχαν γνωρίσει και προ διημέρου στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και κάθισαν μαζί του για να διασκεδάσουν.

Όπως είπε η 19χρονη, δεν θυμάται το όνομά του και τον περιέγραψε ως ηλικίας 20 ετών, με ύψος 1.70 μέτρων με κοντά μαλλιά και δύο ελιές στο αριστερό του μάγουλο.

Αφού κατανάλωσαν, όπως περιέγραψε, μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αποφάσισαν να φύγουν και πήγαν στην παραλία στο Φαληράκι περί ώραν 04:00.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share